Meclis Toplandı

Meclis Toplandı

Meclis Toplandı

ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Birim Müdürlerinin katılımlarıyla Akçaabat Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Hamam Çimeni Çarşısı’nda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, toplantıya katılanları Kasım ayında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirdi.

Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

İlçe genelindeki çalışmalardan bahseden Başkan Ekim, “ İlçemizde doğalgaz çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. İnönü Caddesi boyunca devam eden doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının ay sonu itibariyle Hamam Çimeni Çarşısı civarına kadar gelmesini planlıyoruz. Doğalgazın geçtiği bölgelerde gerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gerek yüklenici firma tarafından yol bakım, onarım ve tamirat çalışmaları yapılıyor.  ” Dedi.

Akçakale Kalesi Turizme Kazandırılıyor

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçakale Kalesi’nde yapılan kazı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kalenin turizme kazandırılma çalışmalarının devam ettiğine ve ilçemiz için büyük bir adım olduğuna değindi.

Güney Çevre Yolunda Son Durum

Ayrıca Güney Çevre Yolu ile ilgili gelinen son durumu aktaran Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Güney Çevre Yolu ile ilgili bir profil oluştu. Akçakale-Mersin sınırından başlayarak şehri transit olarak geçecek. Yol Kavaklı, Düzköy ve Yıldızlı Vadisinden şehre bağlanacak. Akçaabat’ın Güney’inden geçecek olan yol, şehirdeki trafiği rahatlatarak şehir içi trafiği %35’i azaltması düşünülüyor.” İfadelerini kullandı.

osman-nuri-ekim-akcaabat.jpgakcaabat-belediye-meclisi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler