Mahalle Başkalarından Başkan Ekim'e Tam Not

Mahalle Başkalarından Başkan Ekim'e Tam Not

AK Parti Akçaabat İlçe Mahalle Başkanları toplantısı düzenlendi.

MAHALLE BAŞKANLARINDAN BAŞKAN EKİM’E TAM NOT

AK Parti Akçaabat İlçe Mahalle Başkanları toplantısı düzenlendi.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanlığınca ilçenin Mahallelerinde görev yapan Mahalle Başkanlarının katılımıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı Teşkilat Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, İlçe Yöneticileri ve Mahalle Başkanları katıldı.

Teşkilat Başkanı Muhammet Ali Yılmaz’ın konuşması ile başlayan ve ardından Mahalle Başkanlarının görüş ve önerileriyle devam eden AK Parti Akçaabat Mahalle Başkanları toplantısı yaklaşık iki saat sürdü.

Her bir Mahalle başkanının tek tek söz aldığı toplantıda Mahalle Başkanları’nın Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ithafen yönettiği övgü dolu sözleri ve başarılı çalışmalarına gelen tebrik cümleleri dikkatlerden kaçmadı.

Akçaabat’ta uzun yıllardan beri yapılması gereken çalışmaları pandemi ve ekonomik şartlara rağmen başarıyla sürdüren, gayretli ve samimi çalışmaları vesilesiyle Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim Mahalle Başkanlarından tabiri caizse tam not aldı.

Tek tek söz alan Mahalle Başkanları, Mahallelerinde vatandaşlardan gelen talepleri ve mahallerinde bulunan sorunları Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e iletti. Başkan Ekim her bir talebi teke tek not aldı.

Toplantıda söz alan ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ekim “2019 yılı seçimlerinden sonra her birimiz büyük bir aile olarak, aynı amaç doğrultusunda Akçaabat’ımıza hizmet ediyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak, sizler Mahalle Başkanlarımız olarak, muhtarlarımız kendi alanlarıyla ilgili hizmet sevdasıyla çalışmalarımız sürdürüyoruz.

Ama Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birebir temas eden bizlerin temsilcileri olarak sizler bizim için bir başka öneme sahipsiniz. Bizim oradaki aynamız, oradaki temsilcimiz silersiniz. Zaman zaman bireysel olarak sizlerle bir araya geliyoruz. Bazen Belediyeye gelerek görüştüğüm mahalle başkanlarım oluyor, bazen yolda gördüğümüzde sohbet ettiğim mahalle başkanlarım oluyor bazen de mahallelerinde bir araya geldiğim mahalle başkanlarımız oluyor. Gönül ister her daim bir arada olalım ama işlerimizin yoğunluğundan takdir edersiniz ki bu pek mümkün olmuyor. Belki sık sık görüştüğüm Mahalle başkanlarım vardır. Belki daha seyrek görüştüğüm başkanlarımız olmuştur. Emin olan bizim için hepiniz çok değerlisiniz. Biz sık sık görüşemesek de ben şunu biliyorum ki bizim gönüllerimiz birdir. Bizde birbirimize küsmek darılmak olmak. Biz görmeden de gönülden sevmeyi bilen, samimi arkadaşlar olduğumuza ben inanıyorum ve sizleri de böyle görüyorum. Sizlerle birlikte Akçaabat’ımızda daha yapacak çok işimiz var.” Dedi.

Toplantının son bölümünde ise Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ilçede tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında bulunan çalışmalar hakkında Mahalle Başkanlarına bilgilendirmelerde bulundu.

whatsapp-image-2023-07-15-at-12-52-04-1.jpeg

whatsapp-image-2023-07-15-at-12-52-03-3.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler