Lütfen Not Ediniz !...

Lütfen Not Ediniz !...

"Akçaabat'tan Haberiniz Olsun" sloganıyla yola çıkan web sitemiz www.akcaabathaber.com yeni bürosunda hizmete devam edecek.

Çok değil, bundan 4 yıl önce temellerini attığımız www.akcaabathaber.com siz ziyaretçilerimizden aldığı güç ve moralle bu günlere geldi. Sitemizi ilk kurduğumuzdaki duyduğumuz heyecanı şimdi de yeni bürmuza taşınarak yaşıyoruz.  Bu 4 yıl süre zarfında sitemizi ya evimizden ya da eş ve dostların bürolarından yönetmeye çalıştık. Tabii ki bunu yapmak pekte kolay değildi. Ama zorlukları bizlere gönderdiğiniz teşekkür mesajları ile unuttuk. Şimdi bir adresimiz var.

Siz Akçaabatlı hemşerilerimize verdiğimiz söz gereği her şeyin en iyisini yapmak için gayret sarf ediyoruz.  Bundan sonra da daha iyisini yapmak için çalışacağız. Sitemizin bu günlere gelmesinde başta Akçaabat Yeni Haber Gazetesi sahibi İsmail Topal olmak üzere, Cemil Bıyıklı'nın desteklerini hiç unutmayacağız. Şimdilerde gazeteciliği bırakan Berat Topal'ın da sitemizin büyümesinde emeği çok geçmiştir. Buradan emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uzun süren çalışmalar sonrası sitemizi ADO Medya Reklam ve Yayıncılık ile birleştirdi. Büromuzda haberleri derleyen  genç gazeteci adayı  Ali Osman Çoban’ı da aramıza dahil ettik. Bundan sonraki haberlerin derlenmesinde O’nun emeği çok olacak.

Akçaabat'ta kurduğumuz "DEV LED EKRAN"ın  ve siteniz www.akcaabathaber.com'un yönetimini de yeni büromuzdan yapacağız. Büro telefonumuzu ve adresimizi lütfen not ediniz.

Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz her türlü haberinizi bizlere bu adresten ulaştırabilir veya elektronik posta yoluyla gönderebilirsiniz.

Adresimiz:

Belediye İşhanı Kat:1 Akçaabat/Trabzon

Telefon:462 228 85 85

e-posta: info@akcaabathaber.com veya adomedya@hotmail.com

Editör:Derviş Altuntaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler