Kurtuluş Tiyatrosu

Kurtuluş Tiyatrosu

17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosu sahnelendi.

17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosu sahnelendi.

Akçaabat’taki çocuklar ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosu Mim Organizasyon tarafından hazırlanıp Erkan Köse ve ekibince sahnelendi.

‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosunda, çocuklara hayata dair öğütler veren masallar anlatıldı. Hayatta tedbiri elden bırakmamak gerektiği, inat ederek hiçbir şeyin elde edilemeyeceği, çocukların cesur ve atılgan olmasının yeteneklerini fark etmesinde büyük önem arz ettiği anlatıldı.

Salonu hınca hınç dolduran minik tiyatro severler, tiyatro oyununu ilgiyle takip ettiler.

17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatrosu ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımızı düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında birçok organizasyon düzenledik. Spor turnuvaları, fener alayı yürüyüşü, konferans, çelenk sunma ve son olarak da çocuk tiyatrosu organizasyonlarını vatandaşlarımızla buluşturduk. Yediden yetmişe her kesimi kucaklayan ve birleştiren etkinliklere imza atmış olduk. Bu etkinliklerin sonuncusu çocuk tiyatrosu oldu. Tiyatromuz minik seyircilerimiz tarafından çok beğenildi. Minik tiyatro severler hem eğlendi hem de öğrendiler. Salonda boş yer bırakmayan miniklerimizin yüzlerindeki mutluluk ifadeleri bizler için çok kıymetli. Kurtuluş etkinliklerinin hazırlanmasında emeği geçenlere ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Oyun sonunda minik tiyatro severler, tiyatro oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ada379bf-b0fd-4eac-a52e-a9ed2077bd9e.jpg

d36bf969-8f36-4373-b69a-7bb15c439579.jpg

8c703f20-4ab3-4436-9881-f43df5ce3c14.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler