Kültür Merkezi İhaleye Çıktı

Kültür Merkezi İhaleye Çıktı

Akçaabat Söğütlü Kültür Merkezi İhaleye Çıktı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in projeleri arasında yer alan Söğütlü Kültür Merkezi Projesi hayata geçiriliyor. Kültür Merkezi 24 Şubat’ta ihale ediyor.

Söğütlü’de eski belediye binasının yerine inşa edilecek olan Kültür Merkezi hakkında açıklama yapan Akçaabat Belediye Başkan Osman Nuri Ekim, projenin her yönüyle değerlendirildiğini her detayın düşünüldüğünü söyledi. Başkan Ekim “Seçim döneminde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz Söğütlü Kültür Merkezi inşaatı için ihale tarihi belli oldu. 24 Şubat’ta kamu ihale kurumu aracılığı ile ihaleyi yapacağız. Söğütlü Kültür Merkezi bu bölgede önemli bir eksikliği gidereceğini düşünüyoruz” dedi.

Başkan Ekim “Projede bölge halkının ihtiyaç duyduğu birçok alanı içerisinde barındıracak bir proje oldu. Başta Söğütlü, Yıldızlı ve Yaylacık mahalleleri olmak üzere tüm Akçaabat halkının yararlanacağı Kültür Merkezi’ne ilaveten sahil boyu yürüyüş yolları, oturma-dinlenme mekanları ve rekreasyon alanları da planlanmıştır. Akçaabat-Yaylacık- Söğütlü ve Yıldızlı yürüyüş, bisiklet ve küçük araçlar için planlanan  yolun hemen kenarında olacak. Vatandaşlarımızın kolayca ulaşım sağlayacakları bir merkez olmasını planlıyoruz” dedi.

akcaabat-sogutluye-kulutr-merkezi-insaati-projesi.jpgakcaabat-sogutluye-kulutr-merkezi-insaati-projesi-a.jpgakcaabat-sogutluye-kulutr-merkezi-insaati-projesi-b.jpgakcaabat-sogutluye-kulutr-merkezi-insaati-projesi-c.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler