KTÜ Gsf Mezuniyeti Kutladı

KTÜ Gsf Mezuniyeti Kutladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 12 öğrenci törenle mezun oldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 12 öğrenci törenle mezun oldu.

KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni KTÜ Akçaabat Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi salonunda gerçekleştirildi.

KTÜ Akçaabat Yerleşkesi Güzel Sanatlar Fakültesi salonunda gerçekleşen törene; Akçaabat Belediye Başkan Yardımcıları Cevat Birinci ve Osman Parlayan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sonay Çevik, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

mezuniyet.jpg

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende kısa bir konuşma yapan KTÜ Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sonay Çevik, iyi ki mezuniyet törenlerinin ana kampüste yapılmadığını söyleyerek, “Mezuniyet törenleri kişinin kendi hayatında olduğu kadar kurumlarda da çok önemli anlamlar taşır. Bu bağlamda da mezuniyet törenini de Akçaabat’ta bulunduğu yer gelmesinde çok önem var diye düşünüyorum. Fakültemiz çok genç bir fakülte. 10’uncu yılı daha yeni kutladık. Sanat öyle bir şey ki farklı anlamlara sahip çok kuvvetli bilgilere sahip bir alan. Bir gönül alanı. Ben bu 3’üncü mezuniyet törenimizde Resim bölümü mezunlarımızı canı gönülden kutluyorum ve mezunlarımıza hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Protokol adına bir konuşma yapan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci ise mezun olan öğrencileri kutlayarak, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

mezun-birinci.jpg

mezun-ikinci.jpg

mezun-ucuncu.jpg

Konuşmaların ardından okulda dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi.

kep-firlatma.jpg

Diplomalarını alan öğrenciler keplerini fırlatarak mezun oldular.

pasta.jpg

Mezuniyet töreni, mezuniyet pastasının kesilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler