Köseoğlu'ndan Pekşen'e Cevap

Köseoğlu'ndan Pekşen'e Cevap

Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’in açıklamalarına sert cevap verdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Üyesi Av. Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen’in açıklamalarına sert cevap verdi. Köseoğlu, “Pekşen, şehirden de uzak insanlardan da uzak. Şov yaparak açığını kapatmaya çalışıyor. Ucuz bir siyaset izliyor. Trabzon halkı bunlara dün olduğu gibi yarın da prim vermeyecektir” dedi.

Köseoğlu, Trabzon’la ilgili yatırımlar konusunda hiçbir mesafe alınmadığını belirterek AK Parti Hükümeti’ni, Trabzonlu bakanları ve milletvekillerini eleştiren CHP’li Haluk Pekşen’in şov yaptığını söyledi.

Köseoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri olarak hem Ankara’da hem de Trabzon’da sık sık biraraya gelerek projeleri takip ettiklerini kaydederek, “Biz milletvekilleri olarak projelerin takibi anlamında aramızda bir görev bölümü yaptık. Bu projelerin tamamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’nun da takibi altındadır. Sayın Bakanımız Süleyman bu projelerin hem sahibi hem de takipçisidir. Kaldı ki Trabzonlu hemşerimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Trabzon’daki tüm projelerle yakından ilgilenmektedir. CHP Milletvekili Haluk Pekşen ise ayda bir Trabzon’a gelerek elinde tutuşturulan kâğıtlarla şov yapıyor. Oysa bizler her hafta hem şehirdeki insanlarımızla bir araya geliyoruz, hem de ilçelerimizdeki projelerin takibini yapıyoruz. İnsanlarla sürekli iç içeyiz. Kimse merak etmesin, sözlerimizin arkasındayız. Projelerimizi bakanlıklar nezdinde adım adım takip ediyoruz. Zaman zaman milletvekilleri olarak beraber bakanlıkları da ziyaret ediyoruz. Seçimin üzerinden daha 3 aylık bir zaman geçmiştir. Bizim‘şu projeyi üç ayda yapacağız’ diye bir vaadimiz yoktur. Önümüzde dört yıllık bir zaman var. Bunların bir kısmı bu dönem içerisinde başlayacak bir kısmı sonuçlanacak. Bir kısmı da devam edecek. Yani ayda bir gelip de şehirden uzak, insanlardan uzak, projelerin takibinden uzak, bir şekilde şov yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Kaldı ki Trabzon halkı bu zamana kadar bu tür şovlara prim vermedi bundan sonra da vermeyecektir. Trabzon halkı ucuz siyaset yapanlara gerektiğinde de cevabını vermiştir. CHP milletvekili Pekşen, eğer elinden geliyorsa Trabzon için taş üstüne bir taş koysun” dedi.

Pekşen’in Vali Abdil Celil Öz’e yönelik ağır ifadelerini de eleştiren Köseoğlu, “Hukuk üzerine eğitim almış ve hukukçu ya da avukat olduğunu iddia eden Pekşen’in, hukukçu bir kişiye yakışmayan bir üslupta açıklamalar yapması üzüntü vericidir. Ayrıca yapılan bu açıklamaları, siyasi üsluba da yakışmayan talihsiz bir açıklama olarak görüyorum. Sayın Pekşen, herhalde kendi partisi içindeki çekişmelerden kendine rol çalmaya çalışıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler