Köse Petrol ve Tesislerine

Köse Petrol ve Tesislerine

Kırıkkale'nin Ankara Girişinde Bulunan Köseler Petrol'ün Açılışı, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak Tarafından Gerçekleştirildi.

            Kırıkkale'nin Ankara girişinde bulunan Akçaabatlı idris Köse’nin sahibi olduğu Köseler Petrol'ün açılışı, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak tarafından gerçekleştirildi.

Tesisi açmaktan gurur duyduklarını ifade eden Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, bütün dünyada kriz yaşandığını, Türkiye'de ise yeni işletmelerin hizmete girdiğini söyledi. Bazı devletlerin şaka da olsa satışa çıkarıldığını söyleyen Gönül, "Türkiye'de ise bunun tersi yaşanıyor. Demek ki ekonomimizden korkmamıza gerek yok. Gerekli tedbirler alındı. Bakanlar Kurulu'nda çok önemli olaylar gerçekleşmediği sürece, ekonomik konular konuşuluyor" şeklinde konuştu.

 

 

Açılışta onlarca kişiyi bir araya topladığı için İdris Köse'yi tebrik eden Bayındırlık ve İskan Bakanı Özak, Köse'nin saygın bir kişiliğe sahip olduğunu ifade etti. Köse'yi Karadenizlilerin paşası olarak tanıtan Özak, "Kendisine başarılar diliyorum. Gerçekten tesis yenilendikten sonra elle gösterilir bir iş yeri olmuş" dedi.

 

Akçaabat Halk Oyunları ekibinin horonu ile başlayan açılışta renkli görüntüler yaşandı. Kırıkkale Belediyesi Mehteran Takımı'nın da yer aldığı açılış, Karadenizlilerin meşhur oyunu Kolbastı ile sona erdi.

 

Açılışa AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Turan Kıratlı ve Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, Trabzon milletvekili Mustafa Cumur, İçişleri Bakanlığı eski müsteşarı Galip Demirel, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, askeri yetkililer ve çok sayıda protokol davetlisi yanı sıra vatandaşlar katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler