Koç'tan İşbirliği Çağrısı

Koç'tan İşbirliği Çağrısı

Gedikli Başkan, Köroğlu Başkan vekili olsun!

 

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulunarak, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ile İYİ Parti'ye işbirliği çağrısında bulundu.

 

 Koç, Akçaabat'ın öncelikli sorunlarına dikkat çekti ve muhafazakar, demokrat ve milliyetçi bir kimlikle herkesi kucaklayacak bir yönetim sergilemeye hazır olduklarını belirtti.

 

Koç'un yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayı başvuruları devam ederken, kişisel veya partisel oy oranını artırmayı değil, Akçaabat belediyesini temelsiz, programsız, öncelikli sorunları çözmek yerine olanı yenilemekle, boyamakla yöneten AK Parti'den almak için çalışma yapılması gerekiyor. 2019 yerel seçimler öncesine dönersek, Akçaabat'ın öncelikli sorunları içinde sahil parkı yenilemesi yoktu, Ak cami önü yenilemesi yoktu, 3 yılda bir kaldırım yenilemesi yoktu. Sebatspor’umuza stat yapmadan stadı yık, polis karakolu yapmadan karakolu yık, adliye binasını 5.kez ihaleye çıkar, 250 araçlık katlı otopark yapacağız deyip 72 araçlık kapalı otopark projesi yap, aynı lokasyonda doğalgazı bağlanmayan binaların olduğu gibi akıl dışı işler eklendi. Sevgili Akçaabatlılar! duyuyorum, hatta bizzat 'herkesi birleştirecek bir aday' olmalı diyorsunuz. Akçaabat'ın belediye başkanı il dışından veya parti genel merkezleri tarafından atamayla gelmemesi gerekiyor. CHP ve İYİ Parti'mizin kıymetli başkanları ve teşkilatları! Sizi, genel merkezlerin kararlarından bağımsız olarak Akçaabat belediyesi için iş birliğine davet ediyorum. Muhafazakâr ve milliyetçi oyların fazla olduğu ilçemizde tecrübesi olan, yönetmeyi bilen ve 10'larca insan çalıştıran Erol Gedikli'yi başkan adayı, Avukat kimliğiyle mevzuata hakim, genç ve vizyon sahibi Emre Şahin Köroğlu'nu da başkan vekili olarak açıklayalım. Muhafazakar, demokrat ve milliyetçi kimliğimizle herkesi kucaklayan bir yönetim sergileyeceğimizin herkesçe bilinmesini isteriz. Bize güvenenleri asla mahcup etmeyiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Haberler