Koç'tan Akçaabat'a Öneri Var

Koç'tan Akçaabat'a Öneri Var

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç'tan Akçaabat'a Öneri Var

Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, Akçaabat ile ilgili birkaç düşüncesini paylaştı. Koç paylaştığı önerilerde Akçaabat’ta önemli sorunların başında gelen trafik başta olmak üzere bazı sorunların üstesinden gelinebileceğini savundu. Okan Koç’un önerileri şu şekilde;

Akçaabat'la alakalı naçizane birkaç önerim:

1) Sarı renkle çizdiğim hat; Şehir içi trafiği rahatlatmak için Sahil yoluyla Pulathane bulvarını birbirine bağlayan bağlantı yolu olarak yapılmalıdır.

2) Yeşil renkle daire içine aldığım alan; Şehirle, Tarihi Orta Mahalle Evlerini bütünleştirmek için Trabzon Zağnos Vadisi örneği gibi olmalıdır.

3) Kırmızı renkle kare içine aldığım eski hastanenin yeri; Yıkılan polis karakolunun yerine aynı küçüklükte bir karakol yapılması büyüyen Akçaabat için yetersiz olacaktır. Yanındaki mevcut adliye binasının 2 yıl daha işleve devam edeceği düşünüldüğünde birleştirilerek yapılması en az 2 yılı alacaktır. Halbuki eski hastanenin yeri daha büyük (1350 m2) ve boş olduğu için polis karakolu olmaya müsaittir. Üstelik beklemeye gerek yok gerekli çalışmalar yapılıp inşaatına başlanabilir.

okan-koc-oneri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler