Kocaeli'nde Akçaabatımızı Tanıtıyoruz

Kocaeli'nde Akçaabatımızı Tanıtıyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneğinin iş birliğiyle "Trabzon Tanıtım Günleri" Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde başladı.

KOCAELİ’NDE AKÇAABAT’IMIZI TANITIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlular Derneğinin iş birliğiyle "Trabzon Tanıtım Günleri" Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi'nde başladı.

Kocaeli Trabzon Tanıtım Günleri, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Trabzon ve Kocaeli'nin tanıtım videolarının da izletildi.Açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Milletvekilleri, Büyükşehir belediye başkanları, bürokratlar,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kocaeli Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılışına Akçaabat Belediyesi Erkek Folklor Ekibi’nin meşhur horonu damga vurdu. Horon ekibinin gösterisiizleyenleri hayran bıraktı.

Kocaeli Trabzon Tanıtım Günleri’nin açılış konuşmasını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz yaptı. Konuşmaların ardından etkinliğin açılış kurdelesi kesildi, vatandaşlar ve protokol üyeleri, stantları gezdi.

AKÇAABAT STANDI BİR BAŞKA GÜZEL

Kocaeli Trabzon Tanıtım Günleri’ne profesyonel kadrosu ve dev Ortamahalle Standı ile katılan Akçaabat Belediyesi, tüm protokolün ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, standa gelen tüm ziyaretçilerle tek tek ilgilendi. Güler yüzlü, alçakgönüllü ve içten sohbetiyle ziyaretçilerin gönlünü fethetti. Akçaabat Belediyesi’ne ait stantta sohbetler yöresel un helvası eşliğinde gerçekleşti.

Konu ile ilgili görüşlerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı ülkenin dört bir köşesine eksiksiz bir şekilde tanıtmak istediğine vurgu yaptı. Başkan Ekim, “Akçaabat Belediyesi olarak katıldığımız her organizasyonda standımızda kemençe, davul, zurna sesi durmuyor. Tüm ziyaretçilerimizle kocaman bir dostluk halkası oluşturarak horona duruyoruz. Tanıtım Günleri’ni çok önemsiyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinden gelip standımızı ziyaret eden değerli misafirlerimize şehrimizi tanıtıyoruz. Bunun yanında memleket hasreti çeken vatandaşlarımızın hasretini de bir nebze olsun dindiriyoruz. Kocaeli Trabzon Günleri organizasyonu 4 gün boyunca devam edecek. Herkesi bu organizasyona, standımızı ziyaret etmeye davet ediyorum.” Dedi.

3-3.jpg

4-4.jpg

8-1.jpg

12.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler