Koç Akçaabat Esnafına Seslendi

Koç Akçaabat Esnafına Seslendi

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifine Aday Okan Koç Esnaf Halkına Sağlayacağı Hizmetleri Aktardı

Esnaf Kredi ve Kooperatif Başkan Adayı Okan Koç, Akçaabat halkını kongreye davet etti.

Başkan Adayı Koç,

"Değerli esnaf büyüklerim ve kardeşlerim; Almış olduğum eğitim, bulunduğum illerde edindiğim deneyim ve tecrübeyle son 7 yıldır esnaf olarak talip olduğumuz bu kutlu bayrak yarışında desteğinizi talep ediyorum. Tüm esnafımıza ayrım yapmadan esnaf kredisinin yanında; proje desteği, Ar-Ge desteği, üretim desteği, satış desteği, pazarlama desteği gibi hizmetler vereceğimizi bilmenizi isterim. Diğer STK, KOSGEB, Kırsal Kalkınma Ajansı, ticaret odaları, kamu, belediye ve bakanlıklarla etkin çalışarak Akçabaatımıza yeni projeler kazandıracağız."

“Türkiye'de ilk olmayı hedefliyoruz”

Esnafın üniversitede okuyan evlatlarına belirli şartlar karşılığında burs vereceğiz, faizsiz kredi temini için çalışacağız, makam arabasını satıp siz değerli üyelere tahsis edeceğiz, polis evi, öğretmen evi gibi esnaf evi projemizi gerçekleştireceğiz. Kooperatifin 3 ayda bir gelir gider durumunu sizlere sunacağız. Yapılacak olan seçimli olağan kongrenin esnafımızın birliği için, işlerinin yoğunluğundan dolayı o saatte gelemeyecek olan esnafımızın oy hakkının korunması için, adil ve demokratik bir oylama için kapalı oy seçimi usulüyle yapılmasını istiyoruz.

“Esnafın Halinden Esnaf Anlar”

Esnafın halinden esnaf anlar diye belirten Okan Koç, yarın (perşembe günü) saat 11.00'de Kalıntaş Gold düğün salonuna tüm üyeleri davet ederek, esnafa ve Akçaabat halkına hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler