Kızılcık İlçemizdeydi.

Kızılcık İlçemizdeydi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, hafta sonu geldiği ilçemizde Kayabaşı Yaylakent’te kahvaltı yaptıktan sonra dönüş yolu üzerindeki Cevizlik Konkasör Şantiyesi’ni ziyaret etti.

 

Yılbaşından bu yana üretim yapılmayan tesislerinden vazgeçmeyen İl Özel İdare Müdürlüğü’nün son bir hamle ile yürüttüğü çalışma neticesinde, şantiyenin yeniden ruhsatlandırılmasıyla geçtiğimiz hafta başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Trabzon Valisi Kızılcık, böyle kapasiteli bir tesisin aylardır çalışmıyor olmasının aklıselimle çözümüne sevindiğini belirterek çevre sakinlerinin, yürütülen çalışmalardan zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığını söyledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, şantiyede yeniden üretime başlanmasından duyduğu memnuniyeti incelemeleri esnasında girdiği kumanda odasında üretim yapılan mekanizmayı kullanarak da gösterdi. Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ekrem Aktaş olduğu halde denetimlerini sürdüren Trabzon Valisi Kızılcık’a Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş eşlik etti.

Şantiyede yeniden üretime başlanmasıyla ilgili bilgileri Genel Sekreter Kul’dan alan Vali Kızılcık, denetimlerini sürekli gerçekleştireceğini kaydederken, belirlenen program dâhilinde üretimin devam edeceğini hatırlatarak şantiye görevlilerine yürüttükleri çalışmalarında kolaylıklar dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler