Kızılcık Akçaabat'ta İnceleme Yaptı

Kızılcık Akçaabat'ta İnceleme Yaptı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesini ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan'ın makamında ziyaret eden Kızılcık, 10 aydır Trabzon'da görev yaptığını ve bu süre içerisinde birçok kez Akçaabat'a gelme fırsatı bulduğunu, ancak resmi olarak kaymakamlık ve belediyesi ilk kez ziyaret ettiğini söyledi.

Akçaabat'ı Trabzon'dan ayrı olarak düşünmenin mümkün olmadığını ifade eden Kızılcık, ''Akçaabat Trabzon ile neredeyse bitişik vaziyette. Bu bitişikliği fiziki olmanın yanında, sosyal ve kültürel olarak ta görmek mümkün. Hatta Akçaabat, sahil düzenlemesiyle benim görebildiğim kadarıyla Trabzon'dan daha düzgün olduğunu söyleyebiliriz. Bunu Trabzon'da Belediye başkanımız duyduğunda belki biraz üzülebilir ancak o da sahili düzenlemek için çalışıyor. Ben arzu ediyorum ki tüm sahillerimiz Akçaabat'ın sahili gibi güzel olsun. İnsanlarımız hafta sonlarını ve tatillerini çok rahat geçirebilecekleri sosyal mekanların olduğu sahillerde geçirsin'' dedi.

Ziyarette ilçe hakkında bilgiler veren Özkan ise eğitim yatırımlarının yapılması halinde, ilçede eğitim kalitesinin yukarılara doğru çıkacağına inandığını ifade etti.

Ziyarette Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Vali Kızılcık'a geliriyle Akçaabat'ta anaokulu yapılması planlanana ''Anılarla Akçaabat'' isimli kitabı hediye etti.

Vali Recep Kızılcık, kaymakamlıktan sonra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i de makamında ziyaret ederek bilgi aldı.

Kızılcık daha sonra tarihi Orta Mahalle evlerini de ziyaret ederek seyir terasında ikram edilen Akçaabat un helvasının tadına baktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler