Kız İstemeden Dönerken Hayatlarını Kaybettiler

Kız İstemeden Dönerken Hayatlarını Kaybettiler

Kız İstemeden Dönerken Hayatlarını Kaybettiler

Kız istemeden dönerken hayatlarını kaybettiler.

Akçaabattan İstanbul'a kız isteme için giden Akçaabat Ağaçlı Mahallesinden  Aslan ailesinden 2 kişi Samsun Termede trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiler.

Aracın araç takla attığı feci kazada Giresun'da imamlık yapan Osman Aslan ve annesi Fatma Aslan  hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, Samsun'un Terme ilçesi Söğütlü mevkiinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Samsun-Ordu karayolunda Trabzon’a seyir etmekte olan Serkan Aslan idaresindeki hafif ticari araç bilinmeyen bir nedenle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı.

SU KANALINA FIRLADILAR

Araçta bulunan Fatma Aslan ve Osman Aslan kaza sırasında araçtan fırlayarak su kanalına düştü. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Fatma Aslan ve Osman Aslan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği kazada yaralanan Ali Aslan, Serkan Aslan ve Özlem Aslan, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Fatma Aslan ve Osman Aslan'ın cansız bedeni Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler