Kız Çocukları Ağırlandı

Kız Çocukları Ağırlandı

Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde en özel misafirlerini ağırladı.

 

Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünden gelen kız çocukları, Gençlik ve Spor Merkezinde Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonla gönüllerince eğlendiler.

Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce kurulu oyun stantlarında vakit geçiren, zeka, beceri ve bedensel oyunları oynayan kız çocukları en büyük ilgiyi okçuluk sporuna gösterdiler. Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünden gelen kız çocukları hem spor yaptılar hem de alanında uzman antrenörler tarafından farklı spor branşlarını deneyimleme fırsatı buldular.

Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezinde saatlerce spor yapıp oyun oynayan Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünden gelen kız çocukları, Akçaabat Belediyesi tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan memnun kaldıklarını dile getirerek spor yapmak ve spor branşlarında uzmanlaşmak için buraya mutlaka gelmek istediklerini belirttiler.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünden gelen kız çocukları için bu günü unutulmaz kılmayı isteyen ve Dünya Kız Çocukları Gününü en kalbi duygularıyla kutlayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Dünya çapında kutlanan 11 Ekim Kız Çocukları Gününü, Trabzon Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde yaşayan kız çocuklarımız için özel kılmak istedik. Onları Gençlik ve Spor Merkezimizde ağırladık. Burada doyasıya oyunlar oynadılar; ilgilerini çekebilecek spor branşlarını deneyimlediler. Deneyimledikleri spor branşlarında yetenek sahibi olan kız evlatlarımız oldu. Kendilerini keşfetme ve ilgilerini profesyonelce yönlendirebilme imkanı buldular. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde bir farkındalık yaratmak istedik. Onlar, bizlerin aydınlık geleceğimizin mimarlarıdır. Üç kız evladı babası olarak özellikle kız çocuklarının iyi bir eğitim almasını, donanımlı bireyler olmalarını ve sporun ve sanatın en az bir dalıyla ilgilenmelerini çok önemsiyorum. Bu sebeple, hem ilçemizde hem de ilimizde yaşayan tüm kız çocuklarının Gençlik ve Spor Merkezimizi veya sanat akademimizi ziyaret etmelerini arzu ediyorum. Burada mutlaka ilgilerine ve yeteneklerine göre bir spor branşına ya da sanat dalına yöneleceklerdir. “ dedi.

akcaabat-kiz-cocuklari-eglencesi.jpeg

akcaabat-kiz-cocuklari-eglencesi1.jpeg

akcaabat-kiz-cocuklari-eglencesi2.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler