Keriman Ebe 7M'de

Keriman Ebe 7M'de

Yüksek Ebe Keriman Bayraktar, Özel 7M Hastanesi’nde göreve başladı…

Yüksek Ebe Keriman Bayraktar, Özel 7M Hastanesi’nde göreve başladı…

 “Ebe Anne” yeniden

 

Bir süre öncesine kadar kutsal olan ebelik mesleğini özel bir hastanede devam ettirirken kısa bir mola vermeyi tercih eden, ilçemizdeki orta yaş birçok kişinin “ebe anne” olarak bildiği ve ikinci anneleri olarak kabul ettikleri Keriman Bayraktar, yeniden sağlık camiamızda hizmet vermeye başladı.

 

“Onur duydum”

Özel 7M Hastanesi’nin yenilenen yönetimi tarafından çalışma arkadaşı olma teklifi alan Akçaabat’ın ebe annesi Bayraktar, bu teklifi; yeniden bir can için, bir nefes olabilmeye vesile olabilmenin mutluluğunu yaşayabilmek ve tecrübesini yetişecek meslektaşlarına aktarabilmek için büyük bir onurla kabul ederek Doğum Kliniği’ndeki görevine başladı.

 

50 yılın gururuyla 7M’ye teşekkür

Yeniden görevinin başında olduğunu duyan hemşehrileri ile sağlık çevreleri, çok sevindiklerini belirtirken, yarım asrı geride bırakacağı meslek hayatının en verimli döneminde Akçaabatlılara hizmet vermeye devam ediyor olmaktan duyduğu mutluluk ve onuru ifade eden Yüksek Ebe Keriman Bayraktar, “Akçaabat’a ve Akçaabatlılar’a hizmet etme sorumluluğuna kaldığımız yerden devam ediyor olmak sevindirici. Sağolsun, dostlar hiç yalnız bırakmadılar, bırakmıyorlar. İlgilerine teşekkür ediyorum. Mesleğimizde emeklilik diye bir şey yok, Allah’ın izniyle insanların hayatlarına dokunuyor olmak çok özel. Bana bu kutsal görevi bahşettiği için Yüce Mevla’ma şükrederken, beni ailelerine dahil ettikleri için 7M Hastanesi’ne de minnet duygularımı ifade etmek isterim.” diye konuştu.

 

Özel bir isim

Akçaabat Devlet Hastanesi’nde bir dönem başhemşire olarak da görev yapan Keriman Bayraktar, 19 Mayıs Üniversitesi Ebelik Bölümü Lisans mezunu. “Akçaabatlıların ebe annesi” Bayraktar, ilçemizde çeşitli vakıf ve derneklerde üstlendiği görevlerle de hatırı sayılır bir süre ilçemizin eğitim, sağlık ve sosyal hayatına katkıda bulunmuş özel bir isim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Haberler