Kaymakamdan Altın Kabul

Kaymakamdan Altın Kabul

Geçtiğimiz hafta, Sırbistan’ın Senta şehrinde yapılan Balkan Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Milli Sporcularımızı Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel makamında kabul etti.

Geçtiğimiz hafta, Sırbistan’ın Senta şehrinde yapılan Balkan Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Milli Sporcularımızı Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel makamında kabul etti.

 

Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü(AKİK) başkanı  Ali Balta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Akçaabat Kaymakamlığı Proje Birimi Yöneticisi Sayın Osman Düzenli ile antrenörler Volkan Sultansuyu ve Fatma Kanlı Sultansuyu  ile sporcuları kabul eden Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel yaptığı açıklamada; Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını teknik heyet ve çalıştırıcılarını tebrik ediyorum. Elde edilen başarı kolay bir iş değil, ciddi bir başarıdır. Çalışmadan olmuyor. Bu kardeşlerimiz, sporculuğun yanında akademik çalışmalarını devam ettiriyorlar. İkisini dengeli getirmek kolay değil.  Burada sporcularımızın bayan oluşu Türkiye de örnek olmasını bizleri sevindiriyor. Tabi burada futbol dışında diğer branşlarda üzerinde durulursa belirli bir alt yapı oluşturulursa başarı geleceğine inanıyorum. Sistemli bir şekilde ekip çalışması önemli. Kurumsal ve sistemli bir şekilde çalışmak önemlidir. İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz şimdi olduğu gibi ilerleyen yıllarda ülkemizi ve al bayrağımızı en iyi şekilde temsil ederler. Millilik farklı bir şey, sadece sporcuların yakınları değil tüm ülkenin gururu oluyorlar. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Avrupa şampiyonasında bu sporcularımıza başarılar diliyorum, dedi.

kaymakam-gures.jpg

Balkan şampiyonasında Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü’nden 32 kg da Aleyna Özkan, 40 kg da Sinem Köroğlu,52 kg da Tuğba Başar Altın Madalyayı kazanmıştılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler