Karayolları'ndan  Satılık AVM

Karayolları'ndan Satılık AVM

Karayolları'ndan Satılık AVM

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı  mahallesinde bulunan ve Karayolları tarafından istimlak edilen Mirapark ihale usulü ile satılıyor. Açık artırma usulü ile satışa çıkartılan Mirapark’ın taşınırları ile birlikte toplam satış maliyeti 1.073.673.00 TL olarak belirlendi.  Mirapark AVM’nin açık artırma usulü satış ihalesinin 30/12/2015 günü saat 10.00’da Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu’nda komisyon huzurunda yapılacağı öğrenildi.

16 Aralık 2006 'da açılan Mirapark Alışverş Merkezi  daha sonra Forum AVM’nin açılmasıyla cazibesini kaybetmiş ve mağazalar birer birer kapatmıştı. Uzun süre kapalı kalan Mirpark AVM birçok kez sahibi tarafından satışa çıkmış ancak alıcı bulamamıştı. Yıldızlı’da planlanan yonca kavşak nedeniyle adeta talih kuşu konan Mirapark AVM Karayolları tarafından kamulaştırılmıştı. Kamulaştırılan Mirapark bu sefer içerisindeki taşınır malzemeleri ve yıkım için ihaleye çıkıyor.

15 000m2’ lik toplam alanıyla 41 mağazası bulunan Mirapark’ta 6 ayrı alışveriş katı, 5 Sinema salonu, kapalı otopark alanı ve büyük bir mağaza alanı bulunuyor.

mirapark-avm-satiliyor.jpg
Mirapark AVM 16 Aralık 2006''da görkemli bir törenle hizmete açılmıştı.

mirapark-avm.jpg 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler