Karaismailoğlu: Bunların Sözüne Güvenilmez

Karaismailoğlu: Bunların Sözüne Güvenilmez

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Şoförler Odası ve Servis Araçları Yönetimi ile istişare toplantısında konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili Adayı Adil Karaismailoğlu, seçime sayılı günler kaldığını belirterek, “Ya teröristlerle işbirliği yapanların kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanacak. Şu andaki durum tam da budur” dedi. Muhalefetin bugüne kadar verdiği sözleri hiçbir zaman tutmadığına da dikkati çeken Karaismailoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesinde namus sözü verdiler bir kişiyi işten atmayacaklardı. Tam 25 bin kişiyi işten attılar. Namus sözünü tutmayanların hangi sözüne inanılır. Utanmadan sana söz diye slogan atıyorlar” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Şoförler Odası ve Servis Araçları Yönetimi ile istişare toplantısında konuştu; “Şoförlerin derdi sıkıntısı neyse onları çözmek boynumuzun borcu deriz, otururuz, konuşuruz ve karar alır uygularız. Bundan sonra çok daha fazla birlikte olacağız. Siz olmadan hayat olmaz” dedi.

Son 21 yıldır AK Parti’nin icraatlarını en iyi bilenlerin şoför esnafı olduğunu anlatan Karaismailoğlu, 29 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını, böylece 1 milyar litre akaryakıttan, 7 milyar saat zamandan tasarruf sağladıklarını söyledi. Bir günde 50 kilometre tünel açtıklarını dile getiren Karaismailoğlu, “Türkiye artık vatandaşı, memleketi için ne gerekiyorsa projelendiriyor, uyguluyor. Yapılanların taktir edilmesi için bir fırsattır pazar günü” diye konuştu.

ZİNCİRLERİ KIRARAK AYASOFYA’YI CAMİ YAPAN ERDOĞAN KAZANACAK

Zigana Tüneli ile eski ve yeni Türkiye arasındaki farkın görüldüğüne işaret eden Karaismailoğlu, dünyada bundan daha kaliteli bir iş olmadığını kaydetti.

Hedeflerinin büyük olduğunu anlatan Karaismailoğlu, seçime sayılı günler kaldığını belirtti. Karaismailoğlu, “Ya teröristlerle işbirliği yapanlar kazanacak ya da teröristlerle mücadele eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Bunun en net ifadesi budur. Ya milli ve manevi değerlerimize saldıran ittifak kazanacak ya da zincirleri kırarak Ayasofya’yı cami olarak dünyanın hizmetine açan Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Bunlar kırmızı çizgimiz. Yurdumuzdan def ettiğimiz teröristler, başka yollarla yerli işbirlikçileriyle ülkemize sızmaya çalışıyorlar. Karşımızdaki ittifak bu. Uzaktaki inlerinden işaret ediyorlar. O işaret parmaklarını da sandıkta sizler kıracaksınız, Trabzon kıracak, bu millet kıracak. Çok bedeller ödedik. Biz o bedelleri artık daha ödeyemeyiz, o günler çoktan geçti. Az zaman kaldı” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞIMIZI CHP’Lİ BELEDİYELERİN İNSAFINA BIRAKMADIK

“Sana söz diye bir şey söylüyorlar” diyen Karaismailoğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Namus sözü verdiler bir kişiyi işten atmayacaklardı. Tam 25 bin kişiyi işten attılar. Bu kadar yalancı bunlar. Milletimiz tercihte bulundu 2019 seçimlerinde. Ankara’yı, İstanbul’u CHP’li yönetim yönetecek. Demokrasidir, vatandaşın tercihidir dedik. Siz bir gün İstanbul, Ankara Belediyesi’nin vatandaşına hizmetiyle gündeme geldiğini gördünüz mü? Bu kadar işlerimizin arasında vatandaşlarımızı CHP’li Belediyelerin insafına bırakmamak için arkalarını topluyoruz, projelerini devralıp tamamlıyoruz.”

9ff2ba3f-1d83-44ec-b446-bd0cff29ea81.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler