Kar Tedbiri Alındı

Kar Tedbiri Alındı

Akçaabat Belediyesi, karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamlayarak gerekli tedbirleri aldı.

 

İlçe genelinde kar yağışı ile birlikte yaşanabilecek tüm olumsuzlukları önlemek adına eylem planı oluşturan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 15 personel, 9 şoför, 21 operatör, 21 iş makinesi, 9 kar tarama aparatlı kamyon ve 6 looder ile teyakkuzda olacak.

Gerekli tüm önlemlerin alındığını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlıların kar yağışını mümkün mertebe sıkıntı yaşamadan atlatmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Hazırlanan eylem planı doğrultusunda tüm bağlantı yolları, ana arterler, meydanlar, üstgeçit ve hastane önleri gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda meydana gelecek buzlanma ve karlanma bertaraf edilerek yollar açık tutulacak.

Kar yağışı öncesi tüm önlemleri aldıklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Karla mücadele için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Hava koşullarının vatandaşlarımızın hayatlarını olumsuz yönde etkilememesi için tüm karla mücadele ekipman, araç ve çalışma arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden 24 saat sahada olup çetin kış koşullarıyla ve olası acil durumlarla mücadele edeceğiz. 21 adet iş makinemiz, 9 adet kar tarama aparatlı kamyonumuz, 6 adet looderimiz, 21 operatörümüz, 9 şoförümüz ve 15 personelmiz karla mücadele için hazır durumdadır. Bizler Akçaabat Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kar yağışını hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatmasını ve sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesini sağlamaya gayret edeceğiz.” Dedi.

DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMASINI RİCA EDİYORUM

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşların olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi. Özellikler araç sürücülerini uyaran Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Kar yağışında olumsuz hava koşulları dolayısıyla alınacak gerekli tedbirler hayati önem taşımaktadır. Vatandaşlarımızdan kar yağması durumunda dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Kar lastiği ve zinciri olmayan araçlarla lütfen trafiğe çıkmayınız. Trafik işaret ve işaretçilerin, dikkate alarak kurallara uyunuz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler