Kalyoncu İşi Sıkıı Tutuyor

Kalyoncu İşi Sıkıı Tutuyor

CHP Akçaabat ilçe Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat ilçe Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu CHP Akçaabat ilçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu ve beraberindekiler Akçaabat Tosun Sanayi Sitesinde yer alan esnafları ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak seçimler için destek istedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerine az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesi Akçaabat ilçesinde çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede CHP’nin Akçaabat BelediyeBaşkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu, 24 Ocak 2024 Perşembe Günü ilk olarak Yaylacık Mahallesine giderek burada esnafların sorunlarını dinledi.

Daha sonra Akçaabat Yaylacık Mahallesi sahil kesiminde yer alan Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafı ve vatandaşlarla tek tek sohbet eden CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, yerel seçimlerde hem kendisine hem de Partisine destek istedi. Akçaabat ilçesinde belediye başkanlığını kazandığı durumunda hayata geçireceği projeleri birer birer anlatan Kalyoncu, Akçaabat ilçesinin sorunlarını yakından takip ettiğini ve bu sorunları çözüme kavuşturmak için seçimin ertesi günü kolları sıvayacağının sözünü verdi. Tosun sanayi sitesi esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye başkan adayı Osman Kalyoncu, sanayi esnafının ve vatandaşların talep, istek ve sorunlarını da not edip ilgileneceğinin sözünü verdi.

osman-kalyoncu-2.jpeg

osman-kalyoncu.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Haberler