Kalkışım'ı Duygulandıran Destek

Kalkışım'ı Duygulandıran Destek

Sebat Gençlik Spor Kulübü Yeni Başkanını Seçti

Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde Sebat Gençlik Kongresi düzenlendi.

Divan Başkanlığını Kemal Sivrikaya’nın gerçekleştirdiği kongereye; AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Okan Koç, BBP Başkanı Ayhan Civelek, STK Başkanları, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, Sebat Gençlik Kulübü Başkanı Erkan Kaynar ve çok sayıda delege katıldı.

Çok emek verdik diye belirten Erkan Kaynar, “ Benimle kader birliği yapan yönetici arkadaşlarıma, alt yapı hocalarıma hepsine çok teşekkür ediyorum. Kulübü devredecek olduğum Cemil Kalkışım’a da çok teşekkür ediyorum.  Yaklaşık 10 yıldır bizi hiç yalnız bırakmadı. Her daim bir baba gibi bize destek verdiği için başkanlığı şuanda ona devretmekten dolayı onur ve gurur duyuyorum.” İfadelerini kullandı.

“Ne siyasi rant ne maddi rant”

Yeni Başkan Cemil Kalkışım, “ Bu desteği gördükten sonra durmak yok. Bize ve kulübe destek çok büyük. Bizim yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim. Sebat’ı 3. Lige çıkarmayı düşünüyoruz. Şuanda bizim kucağımızda bir bebek var. Tertemiz bu güzelliği koruyalım. Borcumuz yok ve bırakırsakta borçsuz bırakırız. Hiç şüpheniz olmasın. Çok daha güzel şeyler yapacağız. Akçaabat’ın bize ihtiyacı var. Ne siyaset ne maddi gelire müsaade etmedim, etmem.” dedi.

baskan-cemil-kalkisim3.jpg

baskan-cemil-kalkisim.jpg

baskan-cemil-kalkisim1.jpg

baskan-cemil-kalkisim-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler