Kalkışım "desteğe İhtiyaç var"

Kalkışım "desteğe İhtiyaç var"

Sebat Gençlik Moralle Başlamak İstiyor

Sebat Gençlik Moralle Başlamak İstiyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk maçına çıkacak olan Sebat Gençlikspor, sezonun ilk maçında Serhat Ardahanspor ile karşılaşacak.  Çarşıbaşı ilçe stadında oynanacak karşılaşma öncesi bir açıklama yapan Sebat Gençlik Kulüp Başkanı cemil Kalkışım, hedefe yürürken taraftar desteğini arkalarında görmek istediklerini söyledi.

Taraftarımız Yanımızda Olsun

Bu sezon istedikleri şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurduklarını ve en şampiyonluk yolunca en önemli taraftar desteğini ilk maçta görmek istediklerini ifade eden Başkan Kalkışım “Akçaabat bir futbol şehri. 100 yıllık geçmişe sahip kulübümüzün 100. Yılında şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyoruz. Yönetim olarak üzerimize düzen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. İyi transferler yaparak sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandık. Bu yolda en önemli destek taraftarımızdan gelecek. Onların gücünü arkamızda hissetmek istiyoruz. Biz taraftarımıza güveniyoruz, onlar da bize güvensin” dedi.

Pazar günü Çarşıbaşı ilçe Stadyumu’nda oynanacak olan Sebat Gençlikspor Serhat Ardahanspor karşılaşması saat 13.00’da başlayacak.

d7ecbd27-1400-46f3-9488-bbf78bba4580.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler