İYİ Parti'den Kermes

İYİ Parti'den Kermes

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, SMA Tip 1 hastalığına sahip olan Altuğ Güray Bayraktar için duyarlılık oluşturmak ve tedavi masraflarına destek olmak amacıyla ilçemiz Atatürk Parkı’nda bir kermes düzenledi.

Gerçekleşen etkinlikte İYİ Parti Akçaabat İlçe teşkilatı tam kadro yer alırken, destekçiler arasında Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran da bulundu.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, kadın kollarının hazırladığı kermese katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, “Bugün SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar için kadın kollarımızın hazırladığı kermese destek veren vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Hasta oğlumuza bir nefes aldırdılar. Bizler de elimizden geldiği kadar destek olduk. Ancak bu tip hastalara devletin sahip çıkması lazım. Sadece seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirmeyenleri vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Veren el alan elden üstündür. Vermeyle hiçbir şey azalmaz, aksine çoğalır. Diğer hastalarımızı da ziyarete devam edeceğiz. Allah bütün hastalarımıza şifalar versin.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Kermeste elde edilen gelirin Altuğ Güray Bayraktar’ın tedavi masraflarına destek olmak için kullanılacağı belirtilirken, İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığının toplumun duyarlılığını artırmak ve benzer durumdaki diğer hastalara yardım eli uzatmak amacıyla etkinliklerine devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler