İYİ Parti Akçaabat’ta basınla buluştu.

İYİ Parti Akçaabat’ta basınla buluştu.

İYİ Parti Akçaabat’ta basınla buluştu.

 

İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Akçaabat’ta basın ile sohbet toplantısı gerçekletirdi. Beraberinde, İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İlçe Başkanı Mustafa Mısır, belediye meclis üyeleri ve partililerin yer aldığı toplantıda konuşan Milletvekili Hüseyin Örs, bölgenin tek İyi partili milletvekili olarak sorunları mecliste gündeme getirmeye çalıştığını dile getirdi.

Vatandaşın Sorunu Ekonomik

Milletvekili Hüseyin Örs, sürekli tüm kadro sahada olduklarını ve vatandaşların dertleri ile yakından ilgilendiklerini belirterek “Biz sahadayız, vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bir süre önce de genel başkanımızla da Akçaabat’ geldik. Esnafımızı vatandaşlarımızı dinledik. Vatandaşımızın bir numaralı gündemi ekonomi. Vatandaşlarımızın iktidara olan güvenlerini kaybettiklerini görüyoruz. AK Parti’nin ortaya koyduğu gerekçelerin millette karşılık bulmadığını görüyoruz. Yani vatandaşlarımız dolaptaki zeytinin fiyatını dış güçlerin iki katına çıkarttığına inanmıyor. Vatandaşlarımız geçim derdinde” dedi.

İstihdama Yönelik Yatırım Yok

AK Parti’nin Trabzon’da ve Akçaabat’ta istihdama yönelik tek bir projeyi hayata geçirmediğini de ifade eden Milletvekili Hüseyin Örs “Vatandaşlarımız işsiz. İşkur üzerinden işe alınanlar oluyor ama 6 ay sonra kapı dışı kalıyor. Bu gerçek sorunu halının altına süpürmektir. İktidar Trabzon’da bir tek istihdama yönelik proje hayata geçirdi mi. Eskiden bizim tütünümüz vardı, Tekel’imiz vardı. Orada çalışan insanlarımız vardı. Tütünü bitirdik, tekeli kapattık. Şimdi asıl sorun işsizlik. Hemen hemen her eve iki delikanlıdan birisi işsiz” dedi.

İYİ Parti’ye İlgi Büyük

Türkiye genelinde İyi Parti’nin sahada ve iktidara hazır olduğunu ifade eden Örs “İyi Parti tüm kadroları ile sahada. Şuan İktidara hazır bir kadro var. Sahada partimize olan ilgi büyük. Partimize en çok AK Parti’den ilgi var. Trabzon’da da çok iyi durumdayız. İnsanlar artık çekinmeden sorunlarını dile getiriyor. Biz iktidara hazırlık yapıyoruz. Tüm birimlerimiz iktidar için çalışıyoruz. Biz bunun için çalışıyoruz. Muhalefete değil iktidara talibiz” şeklinde konuştu.

huseyin-ors-trabzon.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler