İYİ Parti Adayları Sahada

İYİ Parti Adayları Sahada

İYİ Parti Adayları Sahada

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışması kapsamında yürüttüğü çalışmalarına Akçaabat'ta devam etti. İYİ Parti milletvekili adayları Avukat Serpil Akçay ve Prof. Dr Akın Çelik'in de bulunduğu programda Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Muhtarlar Derneği, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası, Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 No'lu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Akçaabat Ziraat Odası ziyaretleri gerçekleştirildi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, İl ve ilçe yöneticileri ve  meclis üyesinin de bulunduğu ziyaret programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan milletvekili adayı Güner, “Akçaabat’ın bir evladı olarak hemşerilerimle bir arada olmak, hasbihal etmek, onların talep ve önerilerini dinlemek boynumuzun borcu. Bu manada sivil toplum kuruluşlarımızın ve meslek gruplarımızın değerlendirmelerini çok önemsiyoruz. Seçime gidilen süreçte dinlediğimiz herkesin taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızın eksenini belirliyoruz. Doğup, büyüdüğüm, ekmeğini yiyip suyunu içtiğim ilçeme hizmet etmek için enerjim de inancım da var. İhtiyacım olan tek şey hemşerilerimin desteği.Herkesin gönlünde bir aslan  yatar İnşallah Akçaabat halkının gönlünde yatan Aslan ben olacağım ve bu teveccühü hemşerilerimin, Trabzon halkının lehine kullanacağım.” dedi.

İYİ Parti olarak öncelikli hedeflerinin vatandaşın taleplerini dinlemek;  üretim, istihdam, iş dünyası ve ekonomi alanlarında  köklü yenilikler yapmak olduğunu aktaran Güner, “Halkımızın siyasilere karşı kaybettiği güveni yeniden kazanacağız. Kamu yararı odaklı siyaset anlayışıyla  hareket edeceğiz. Toplumun her kesimini dinleyerek bu doğrultuda yol haritası çizeceğiz. Bu bağlamda  bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde misafirperverlik gösteren tüm oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza, Akçaabatlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

whatsapp-image-2023-04-18-at-18-02-41.jpeg

whatsapp-image-2023-04-18-at-18-02-42.jpeg

whatsapp-image-2023-04-18-at-18-02-42-1.jpeg

whatsapp-image-2023-04-18-at-18-02-42-2.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler