İskeleden Denize Düştü

İskeleden Denize Düştü

Akçaabat'ta 3 gündür aranan bir kişinin aracının Akçaabat İskelesi'nden denize düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar.

Akçaabat'ta yaşayan 19 yaşındaki Ercan Altuntaş'tan ailesi 5 gündür haber alamazken, kayıp gencin son görüldüğü Akçaabat İskelesi'nde bu sabah denizde arama çalışmaları başlatıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Akçaabat ilçesinde oturan ve pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Ercan Altuntaş (19) 12 Şubat Cuma gününden bu yana eve uğramayınca ailesi 14 Şubat günü Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Altuntaş için arama çalışmaları başlatılırken, kayıp gencin kullandığı pazarcı arabası son olarak dün akşam MOBESE kameralarında Akçaabat İskelesi'ne giderken görüldü.

 

Sabah erken saatlerde Sahil Güvenlik ekipleri bölgeye çağrılarak dalgıçlar tarafından denizde arama çalışması başlatılırken, Altuntaş'a ait pikap denizde bulundu. Ancak Ercan Altuntaş ile ilgili bir bulguya rastlanılmadı. Dalgıçların tüplerindeki oksijenin bitmesinin ardından çalışmalara ara verilirken, anne Fatma Altuntaş'ın feryatları yürekleri burktu. Denize bakarak feryat eden anne Altuntaş yakınları tarafından güçlükle teskin edilirken, baba Necahattin Altuntaş'ın da oldukça üzgün ve bitkin olduğu gözlendi.

 

6 ay sonra askere gideceği öğrenilen Ercan Altuntaş'ı denizde arama çalışmaları birazdan başlayacağı belirtildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler