İnce Akçaabat’ta

İnce Akçaabat’ta

Muharrem İnce Akçaabat’tan Seslendi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Akçaabat’a geldi.

Trabzon’da İl Başkanı İbrahim Değermenci ve partililer tarafından karşılanan İnce, Rize ve Artvin’ e gitti. Sel felaketi yaşayan Rize ve Artvin’de incelemelerde bulunduktan sonra Akçaabat’a gelen İnce, Horon Köfte’de basına açıklamalarda bulundu.

“Kader Deyip Geçemeyiz, Direnmeliyiz.”

Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik diye belirten Başkan İnce, “Biz bu bölgedeki insanlarımızın sorunlarını takip etmek için, yerinde görmek için buraya geldik. Doğal afetleri toplum olarak konuşmalıyız. Masaya yatırmalıyız. Yani Japonya’da deprem oluyor kimse ölmüyor. Bizde deprem oluyor şehir yerle bir oluyor. Dere yataklarını, küresel ısınmayı konuşmalıyız. Kader deyip geçemeyiz. Kader mücadele etmektir. Direnmektir. Aklı bilimi kullanarak hareket etmektir. Bunları kullanmadığımız takdirde daha çok kafamıza kuru çay fırlatırlar.” İfadelerini kullandı.

 “Türkiye, Tampon Bölge Değildir.”

İnce, “Göçmenler sığınmacılar konusu Türkiye’nin ciddi bir problemidir. Artık sokaktaki 10 kişiden biri sığınmacı. Buna bir çözüm bulmamız gerekir. Türkiye’ nin sınırları kevgire dönmüş. Bir ülkenin hududu, sınırı bir ülkenin namusudur. Yol geçen hanı gibi kafile halinde Afganistan’dan Türkiye’ye insanlar akın akın yollarda. Türkiye bir tampon bölge değildir. Biz Memleket Partisi iktidarında Allah’ın izni, milletin isteğiyle iktidar olduğumuzda Suriye’nin resmi yönetimi ile masaya oturacağız. Nasıl ki bayramda evlerine gidebiliyorlarsa bayramdan sonra da güle oynaya memleketlerine göndermenin yolunu arayacağız. İlerde bu sığınmacılar Türkiye’nin başına büyük belalar açacak. Bunun önüne geçeceğiz.” Dedi.

"İnce'den Gazetecilere Özgürlük Çağrısı"

Basının özgür olması gerektiğini vurgulayan İnce, "Muharrem İnce olarak bir ambargom var rekor olarak. Hükümet medyasından da yer bulamıyorum. Ben bundan sonra basın toplantılarını sırtımı dönerek yapacağım. İktidar basın ilan kurumunu kullanıyor, baskıyı kullanıyor, reklam ilanları kurumunu kullanıyor. Bunları elinde tutuyor. Bir yanda yandaş medya,bir yanda candaş medya, bir yanda fondaş medya,  hepsi var. Artık yapılması gerek iş,  bu reklamları, ilanları, basın ilan kurumunu demokratik bir şekilde kullanmak. Özgür bir basın, tarafsız bir basın istiyoruz. İnşallah bizim iktidarımızda; özgür, tarafsız, çağdaş, adil, yandaş olmayan bir medya düzeninin önünü açarız." diye belirtti.

iktidar.gif

ince-trabzon-da.gif

ince.gif

Haber: Gizem Topsakal

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler