İmam hatipliler 2. kez buluştu

İmam hatipliler 2. kez buluştu

İmam hatipliler 2. kez buluştu

Akçaabat Anadolu Lisesi, Akçaabat İmam Hatip Ortaokulu ve Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte imam hatipliler buluştu. Geleneksel hale getirilen “İmam Hatipliler Buluşuyor” isimli etkinliğin ikincisi Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Zeki Ercin düzenlenen etkinliğin amacı “Akçaabat'ın yetiştirdiği, ülkemizin önemli makamlarında gelmiş ve imam hatip kültürüyle yoğrulmuş insanlarla Akçaabat halkını ve özellikle de öğrencileri buluşturarak bu insanların tecrübelerinden Akçaabat halkının ve özellikle de ülkemizin geleceği olan öğrencilerin yararlanmasını sağlamak.” olarak açıkladı.

Etkinliğe katılan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da imam hatiplilerin dayanışmasının örnek teşkil ettiğini belirterek, bu ülkenin manevi değerlere sahip bireylere her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından imam hatip mezunu olup tıp doktoru olarak hizmet veren Aile Hekimi Dr. Hatice Kandemir Babutcu, Kadın doğum Uzmanı Dr. Bakiye Akbaş, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Kasap ve Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Osman Bulut mesleki yaşamlarından anekdotları etkinliğe takip eden öğrencilerle paylaştılar.

imam-hatipliler-001.jpg

Etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Müftü Ramazan Tekin ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü de takip etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler