İmam Evine Giren Hırsıza Hakknı Helal Etti

İmam Evine Giren Hırsıza Hakknı Helal Etti

Trabzon'un Merkez Zeytinlik Camii imamlarından Enes Demir’in Akçaabat’taki evine giren hırsız ya da hırsızlar 5 bin lira değerindeki bilezik ve alyansları alarak kaçtı.

Eldiven kullandığı anlaşılan hırsızlar, hiçbir iz bırakmazken, imam Demir, “Ben bu insana hakkımı helal ediyorum. Allah ıslah etsin. İnşallah bu yanlış yoldan biran evvel döner ve tövbe eder” şeklinde konuştu.

 

Trabzon’un Merkez Zeytinlik Camisi imamlarından Enes Demir’in Akçaabat Dürbunar Mahallesi Selvi Sokak’da bulunan evine önceki akşam hırsız girdi. Eşiyle birlikte anne ve babasını ziyarete gittiği sırada eve giren hırsızlar evde bulanan yaklaşık 5 bin lira değerindeki bilezik alyans ve kartları alarak kayıplara karıştı. Çalınan altınların arasında Demir ailesinin küçük kızlarına ait küpelerde yer aldı

Evin yatak odasının camından eve giren hırsızın geride çamurlanmış ayakkabılarının izlerini ve tarumar edilmiş evi bıraktı. Saat 19:00 sularında misafirliğe giden imam ve eşinin saat 22:00 sularında evlerine geldiklerinde hırsızın altınları alarak kaçtığının farkına vardılar. Olayın ardından polis inceleme başlatırken ne ev içinde ne de balkonda parmak izine rastlayamazken hırsızın eldiven kullandığı anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Zeytinlik Camisi imamlarından Enes Demir kul hakkının en büyük günah olduğunu ifade ederek, "Allah evimize giren hırsızı ıslah etsin. Yanlış yolda giden bu insana ben hakkımı helal ediyorum. İnşallah bu yanlış yoldan bir an önce döner ve tövbe eder" dedi.

Demir’in Giresun Eynesil’de görev yaptığı ve 1 ay önce Trabzon’a tayinini çıktığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler