İHH'dan Ramazanı Yaşat

İHH'dan Ramazanı Yaşat

30 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında Ramazan çalışmaları yürüten İHH İnsani Yardım Vakfı, bu yıl da “Ramazan’ı Yaşat” sloganıyla Türkiye dâhil 57 ülkede yardım faaliyetlerinde bulunacak

ihh-sami-ucuncu.jpgAKÇAABAT İHH, “RAMAZAN’I YAŞAT” DİYEREK ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. 

30 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında Ramazan çalışmaları yürüten İHH İnsani Yardım Vakfı, bu yıl da “Ramazan’ı Yaşat” sloganıyla Türkiye dâhil 57 ülkede yardım faaliyetlerinde bulunacak. İHH; bağışçıların zekât, sadaka, fitre ve bağışlarını; savaş, işgal ve doğal afet bölgelerindeki yaklaşık 2,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaştırmayı hedefliyor.

ihh-sami-ucuncu.jpg“Ramazan’ı Yaşat” sloganı ile çalışmalarını gerçekleştirecek olan İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri, ulaştıkları bölgelerde ihtiyaç sahiplerinin, mültecilerin, yetim ailelerinin kapılarını çalacak, Ramazan yardımları götürecek.

 "Ramazan’ı Yaşat" sloganı ile ramazan çalışmalarını başlatan Akçaabat İHH İnsani  Yardım Temsilci Sami Üçüncü , ulaştıkları mahallelerde Yetim / Öksüz / İhtiyaçlı ve mülteci ailelerin  kapılarını çalarak, ramazan yardımlarını ulaştıracaklarını söyledi. 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Akçaabat 'taki  Yetim ailelere destek olunacak, yetimlere bayramlık giysiler hediyeler verilecek , kumanyalar dağıtılacak, iftar sofraları kurulacak ve yetimler için nakdi yardımlarda bulunulacaklarını dile getirdi. 
Her bayram yaptıkları çalışmalar gibi Ramazan Bayramı’nda yetim çocukların bayramlıklarını karşılamaya hazırlanan Akçaabat İHH,  Yetim bir çocuğun bayramlık yardımı için bağışçılardan  200 TL ile projeye katkı sunabileceklerini söyledi. 
Hayırseverlerin Yetim ve ihtiyaçlı aileler için zekâtlarını, fitrelerini, sadakalarını ve kumanyalarını Akçaabat İHH İnsani  Yardım Temsilciliğine bağışlayarak Ramazan boyunca gerçekleştireceğimiz kampanyalara destek olabileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler