Iğdır  Akçaabatlıya Emanet

Iğdır Akçaabatlıya Emanet

İlçemiz Kirazlık köyünden olan Cemil Tonbul, Iğdır Emniyet Müdürlüğü'ne atanandı.

Akçaabatlı olan Cemil Tonbul, Iğdır Emniyet Müdürlüğü'ne atanandı. Iğdır'da görev yapacak olmaktan onur duyduğunu belirten Tonbul, halkın desteğiyle kentin huzuru için elinden geleni yapacağını söyledi.

 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Polis Başmüfettişi iken son yayınlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Cemil Tonbul, sabah saatlerinde kuruma gelerek göreve başladı. Tonbul, müdür yardımcıları, şube müdürleri, karakol amirleri ve ilçe emniyet müdürleri tarafından karşılandı. Daha sonra makamına geçen Tonbul, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

 

Tüm düşüncelerinin Iğdır'ı daha da huzurlu bir kent hüviyetine kavuşturmak olduğunu belirten Tonbul, "Bizden önce burada görev yapan müdürlerimiz iyi bir çalışma sistematiği oluşturarak bize teslim ettiler. Biz de bu sistematiğin üzerine, kendi birikimlerimizi de ekleyerek çalışma arkadaşlarımız ve halkımızın da desteğiyle hizmetlerimizi yürüteceğiz. Bir kentin gerek ekonomik refahı, gerek sosyal refahı oluşturulan huzur ve güven ortamına bağlıdır. İşte bu güven ortamının sağlanması görevi de biz güvenlik güçlerine veriliyor. Bu noktada kanunların bize verdiği yetki çerçevesinde en iyi hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz." diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler