Her Zaman Halkımızın Yanıdayız.

Her Zaman Halkımızın Yanıdayız.

Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm Akçaabatlıları kucaklamaya devam ediyor.

GÖNÜL VE DAYANIŞMA SEFERBELİĞİ ADINA TÜM VARLIĞIMIZLA YANINIZDAYIZ

Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm Akçaabatlıları kucaklamaya devam ediyor.

Akçaabat Belediyesince Akçaabat’taki dezavantajlı kesimlere kumanya, kıyafet, hasta karyolası, tekerlekli sandalye, kırtasiye, hoşgeldin bebek, gıda paketi yardımı, psikolojik ve rehabilitasyon destek programı gibi birçok konuda destek olunuyor.

2019 yılı Mahalli İdareler Seçimi ile göreve geldiği günden itibaren Akçaabat’ta ikamet eden dezavantajlı bireyler için özenli, ve özverili çalışmalar yürüten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabatlı tüm hemşehrilerine dokunup dertlerine bir nebze derman olabilecek projeler geliştiriyor. Başkan Ekim, sosyal belediyecilik felsefesiyle sürdürdüğü çalışmalarla zor durumdaki hemşehrilerine hem moral veriyor hem de destek oluyor.

Birçok yardım paketiyle ihtiyaçlıların yüzlerini tebessüm ettiren Akçaabat belediye Başkanı, dokunmadık gönül, çalmadık kapı, gitmedik ev bırakmıyor; herkesin hayır dualarında yer alıyor.

Hizmetin her türlüsünde her zaman daha fazlasını yapmaya gayret gösteren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yardım paketleriyle ilgili bilgi verdi. Başkan Ekim, 2023 yılı içerisinde bugüne kadar 1512 vatandaşa ve depremdeki seferberlikte binlerce depremzedeye kumanya yardımı, bebek heyecanı yaşayan ailelere hoş geldin bebek paketi, yatağa bağlı hastalara hasta yatağı tedariki, ihtiyaçlı ailelere akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımı, yaşlılara evde bakım hizmeti, Akçaabat’a gelen depremzedelere psikolojik ve rehabilitasyon desteği, ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı, Ramazan Ayı’nda pek çok kişiye sıcak yemek ikramı yapıldığını belirtti. Tüm bunların yanı sıra hem dezavantajlı bireyleri hem de hasta hemşehrilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin olarak gerçekleştirilen ziyaretlerin onlara moral verdiğini dile getirerek ‘Hemşehrilerimizin derdiyle dertlenip sevinçleriyle neşeleniyoruz. Maddi manevi tüm hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Onların hayır dualarına nail oluyoruz. Hakk’a hizmet halka hizmettir. Bu düsturla çalışıyor hem güzel ilçemiz Akçaabat’ımızın çehresini değiştirecek çalışmalar yapıyoruz hem de hemşehrilerimizin her türlü sıkıntılarında yanlarında oluyoruz. Biz, bir bütün olarak varız; biz büyük küçük tüm hemşehrilerimizin gönlünü kazanmakla ve onlara destek olmakla mükellefiz. Tüm hemşehrilerimiz için çalışıyoruz ancak ihtiyaç sahibi, hasta ve yaşlı hemşehrilerimiz için çok daha özverili çalışıyoruz.” Dedi.

İhtiyaç sahibi Akçaabatlıların, Akçaabat Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabileceklerinin de özellikle altını çizen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımızdaki tüm ihtiyaç sahibi hemşehrilerim Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’müze başvuru yapabilir. Doğru, adil, şeffaf ve hakkaniyetli yardımlar yapabilmek adına ve yardımların gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi adına tüm başvurular, burada sistem üzerinden sorgulanıyor, değerlendiriliyor ve analiz ediliyor.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler