Hemşireler Kep Giydi

Hemşireler Kep Giydi

Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi'nin Hemşirelik Haftası nedeniyle düzenlediği programda beyaz önlüklerini giyen 52 öğrenci, mesleğe ilk adımlarını attı. (VİDEO HABER)

 

Fotagraflar için Cemil Bıyıklı'ya Teşekkür ederiz.

 

Akçaabat Milli Eğitim Salonu'nda 12 -18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi tarafından kutlama programı düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nuran Demirbaş, "Öğrencilerimizin sağlık sektörüne en iyi şekilde yardımcı eleman olarak yetişmeleri için çalışıyoruz. Bugün mesleğe ilk adımlarını atacak, beyaz önlüklerini giyecek ve seneye staja başlayacaklar. Hepsinin mesleklerinde başarılı olmasını diliyorum" dedi.

 

Okuldaki eğitim çalışmalarıyla ilgili slayt gösterisinin ardından, tarihte hemşirelik mesleğine katkıda bulunan kişileri canlandıran öğrenciler sahneye geldi ve kısaca canlandırdıkları kişinin hayatını anlattı. Hemşirelerle ilgili şiir okunmasının ardından, 10'uncu sınıfta öğrenim gören 52 öğrenci ilk kez giydikleri beyaz önlükleriyle sahneye geldi ve protokol üyelerinden belgelerini aldı. Mesleğe adım atan öğrencilerin önümüzdeki yıl çeşitli hastanelerde staja başlayacakları belirtildi.

 

Öğrenciler adına Büşra Keskin'in öğretmenlerine teşekkür etmek için yaptığı konuşmanın ardından program kolbastı gösterisiyle sona erdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler