HEM'den Meslek Edinme  Atağı

HEM'den Meslek Edinme Atağı

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki beldelerde kadınlara yönelik olarak açılan kurslar büyük ilgi görüyor.

Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçemizdeki beldelerde kadınlara yönelik olarak açılan kurslarda meslek sahibi olma ve aile ekonomilerine katkı sağlama yolunda ilk adımlarını atan kadınlar aynı zamanda gündelik hayatlarında da gerekli olacak bilgilerle donatılıyorlar.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ilçemizin Şinik Beldesi’nde açılan kurslara devam eden genç kızlarımız geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen denetim gezisinde kurum yetkililerine maharetlerini sergileme imkânı buldular.

Usta öğreticilik görevini Ev Ekonomisi Öğretmeni Şengül Yılmaz ve El Sanatları Öğret-meni Gülşen Erdemir’in yaptığı beldedeki iki kursa devam eden yaklaşık 50 kursiyer, kurslarını denetlemeye gelen kurum yetkililerine masa tanzimi konusunda öğrendiklerini uygulamalı olarak gösterip mükellef bir sofra kurdular.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün beldede kadınlara yönelik olarak açtığı kurslara büyük destek sağlayan Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan’la birlikte kursları denetleyen Müdür Mustafa İnal ve Müdür Yardımcısı Salih Kalkışım, kursiyerlerin yeteneklerini takdir edip, bu yetenekleri onlara kazandıran öğretmenlerine de teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler