Hekimlerden Birliktelik

Hekimlerden Birliktelik

Hekimlerden Birliktelik

Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ebru Sivri, “Yönetim olarak büyük bir miras devraldık”.

Trabzon Tabip Odası üyeleri organize edilen iftar programı ile bir araya geldi. Akçaabat Galanima Restaurant’ta düzenlene program, oda üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Programa, Trabzon Tabip Odası Başkanı DR. Ebru Sivri ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, bir önceki oda başkanı Dr. Ahmet Rıza Güner, oda başkanları ve çok sayıda hekim katıldı.

Programda, bir önceki Tabip Odası Başkanı Ahmet Rıza Güner ve yönetim kurulu üyelerine birer teşekkür plaketi takdim edildi. Ahmet Rıza Güner ise organizasyondan dolayı teşekkür ederek. Oda Başkanı Ebru Sivri’ye rozet taktı. Güner “Bu rozet Füsun Sayek hocamızın bana armağanı idi. Ben bu rozeti gururla taşıdım. Şimdi bu rozeti sana emanet ediyorum. Layıkıyla taşıyacağına inanıyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Ebru Sivri, ise yönetim olarak büyük bir miras teslim aldıklarını belirtti. Başkan Sivri “Trabzon Tabip Odası’nın bir önceki yönetimi bizlere enkaz değil büyük bir miras bırakmıştır. Buradan Ahmet Rıza Güner olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisine emanet edilen rozetin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Oda Başkanı Ebru Sivri  “Sevgili Füsun Sayek hocamızın, Yavuz Özoran hocamıza armağanı olan bu anlamlı rozetin bana emanet edilmesinin mutluluğunu, heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Benim için anlamı büyük, mücadele etmeyi, dik durmayı, güçlünün yanında değil haklı olanın yanında durmayı, iyiliği, barışı, sevgiyi, çok çalışmayı, ilerlemeyi, hekimlik onurunu ve çok daha fazlasını temsil ediyor. Benden önceki sahibinde hakkıyla nasıl güzel taşındıysa ben de aynı şekilde emanetime sahip çıkacağım” dedi.

trabzon-tabip-odasi2.jpgtrabzon-tabip-odasi1.jpgtrabzon-tabip-odasi3.jpgtrabzon-tabip-odasi5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler