Hayırsever İşadamı'na Plaket

Hayırsever İşadamı'na Plaket

Şinik’li iş adamlarından Ömer Akyüz'e eğitime yaptığı katkılardan ötürü Şinik Belediyesi tarafından plaket taltif edildi.

Şinik Belediyesi’nin tek eğitim kurumu olan Şinik İlköğretim Okulu’nun fiziki kapasitesini yeterli hale getirmek için başlatılan çalışmaların maddi kaynağını temin eden Şinik’li iş adamlarından Ömer Akyüz, eğitime yaptığı katkılardan ötürü Şinik Belediyesi tarafından plaket taltif edildi.

 

Şinik İlköğretim Okulu’nun 4 derslik ve 1’er öğretmenler odası, spor odası ve büro ile çatı katında bir toplantı salonu olan ek katının 150 bin liralık yapım masrafını üstlenen ve okula 1’er bilgisayar, renkli yazıcı ve projeksiyon makinesi de hediye eden İstanbul’daki işadamlarımızdan Akyüz’e plaketi törenle verildi.

 

Törende bir konuşma yaşan Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlivan ve Şinik İlköğretim Okulu Müdürü Bünyamin Üçüncü, Akyüz’ün yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.

 

Hayırsever işadamı Ömer Akyüz de plaketle gururlandığını belirterek imkanları ölçüsünde yardımlarını sürdüreceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler