Haydi Akçaabat Söz Sende!

Haydi Akçaabat Söz Sende!

Haydi Akçaabat Söz Sende!

Sevgili Akçaabatlılar

www.akcaabathaber.com olarak Akçaabat için büyük bir kampanya başlatıyoruz.  Akçaabatımızın gelişmesi, çağdaş bir şehir haline gelmesi ve bölgede ses getiren bir ilçe olması arzusuyla başlattığımız bu kampanyada  projelerinizi bekliyoruz.  “Akçaabat  için benim de bir projem var” diyorsanız  projelerinizi akcaabatproje@gmail.com adresine göndermenizi bekliyoruz.

Akçaabat için güzelleştirme ve gelişimini ilerletme konusunda  gönderilen tüm projeler, ilgili makamlara ( Belediye Başkanı, Meclis üyeleri, Milletvekilleri ve Akçaabat Kaymakamlığı’na)  dosya halinde tarafımızdan sunulacak ve takibi yapılacaktır. Tarafımıza göndereceğiniz tüm projeler değerlendirmeye alınacak ve buradan paylaşılacaktır.

Gönderdiğiniz öneri önerilere iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayınız. Şimdiden teşekkürler.

Bu kapsamda ilk projeyi de biz başlatıyoruz.

İşte önerimiz.

Akçaabat Liman mevkiinden başlayarak zaten dolgusu tamamlanmak üzere olan Hastane civarına kadar alanda deniz dolgusuyla bir alan elde etmek.  Elde edilecek olan bu alanın bir bölümünden Karadeniz sahil yolunu verip diğer alanları ise sosyal tesisler, spor tesisleri, miting  alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme mekanları yapılması. Örnek olarak İstanbul Maltepe sahilinde yapılan ve 177 futbol sahası büyüklüğünde olan sahil dolgu alanıdır. Alanın videosu aşağıda mevcuttur.

akcaabat-sahil-proje.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler