Güzel Sanatlardan 28. Sergi

Güzel Sanatlardan 28. Sergi

Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Sanat Günlerine 28.Sergiyle Devam Ediyor

Erol TUNA sergi salonunda günümüz Türk Resminin iki önemli ismi Hakan ESMER ve Serdar LEBLEBİCİ’nin 27 çalışmasının yer aldığı sergi Haziran ayının ilk haftasına kadar açık kalacak.

2 Gün boyunca şehrimizde olan sanatçı Hakan ESMER Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencilerle atölye uygulaması ve söyleşiler yaptı.

 Çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleşen sergiye Akçaabat Kaymakamı Soner ŞENEL, İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Şube Müdürleri, Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu eğitimciler, akademisyenler ve sanatçılar büyük ilgi gösterdi.

Sanatçı Hakan ESMER Trabzon’da böyle bir sergi salonunda eserlerin sergilenmesinden ötürü çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Güzel sanatlar Lisemizle bundan sonrada gönül bağının süreceğini belirten sanatçı Türkiye de bir ilk olan okul içerisindeki sanat galerisinin ilk kez Trabzon’da bulunması ve sergileri kendinden daha önce gerçekleşen diğer sanatçı hocaların isimlerini gördüğünde okulun ve galerinin marka değerininin ne ölçüde güçlü olduğunun gözden kaçırılmaması gerektiğini bildirdi.

Okul müdürü Ömer ÖZKURT Sanatçı Hakan ESMER’ e Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesinde açtığı sergiden dolayı teşekkür ederek sergi açılışı gerçekleştirildi.  

hakan-serdar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler