Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı

Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı

Milletvekili Dr. Adnan Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak mesaj yayınladı.
Günnar; “Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birisi sağlık hizmetlerinde vatandaşlarına sundukları hizmetin kalitesiyle ilgilidir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve devletlerin en önemli görevlerinin başında gelmektedir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslektir” dedi.
Milletvekili Günnar; “2002 yılından buyana kesintisiz bir şekilde devam eden AK Parti hükümetlerimiz döneminde Sağlık alanında yapmış olduğumuz güçlü yatırımlar ve sağlıkta dönüşüm projelerimizle, Sağlık Tesislerimizle, Şehir Hastanelerimizle, Yerli Solunum Cİhazlarımızla, Dünya’da aşı üreten 9 ülkeden birisi olarak Turkovac aşımızla ve sağlık çalışanlarımızın üstün gayretleri sayesinde sağlıktaki çalışmalarımızı ve Covid-19 ile mücadelemizi başarılı şekilde sürdürüyoruz” dedi.
Yaklaşık 2 yıldır devam eden ve tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi döneminde başta doktorlar ve hemşireler olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının cansiperane bir şekilde ölümü bile göze alarak fedakârca görev yaptığını belirten Milletvekili Günnar; “Pandemiyle mücadelede hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Yaşamlarını hayat kurtarmaya adamış, bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyor, üzerlerine düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler