Günnar’dan 23 Nisan Mesajı

Günnar’dan 23 Nisan Mesajı

Milletvekili Günnar’dan 23 Nisan Mesajı

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar TBMM’nin açılışının 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşuyla neticelenen, İstiklâl ve Bağımsızlık mücadelemizin yönetildiği, millet iradesinin tecelligahı Gazi Meclisimizin kuruluşunun 101. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. 
Milletvekili Günnar; “Gazi Meclisimizin açılışının 101. yıldönümünü, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur. Çocuklarımızın düşünceli, sorgulayan, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yaptığımız çalışmalarla gelecek nesillere daha aydınlık bir Türkiye bırakmak için hiç yılmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Milletvekili Günnar; “Bu vesileyle Gazi Meclisimizin açılışının 101. yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, İstiklal Harbimizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, Mübarek Ramazan ayınızı da tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler