Günnar Köprübaşı'nda

Günnar Köprübaşı'nda

Adnan Günnar Acı Olayın Yıldönümünde Köprübaşı'nda

Milletvekili Dr. Adnan Günnar Sel Felaketinin 23. Yıldönümünde Köprübaşı Beşköy’de...

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 7 Ağustos Cumartesi günü Köprübaşı ilçesinin Beşköy mahallesinde 23 yıl önce yaşanan sel felaketi anma törenine katıldı. 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Köprübaşı, Sürmene İlçe ve Belediye Başkanları, Beşköy Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma töreninde konuşan Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Öncelikle 23 yıl önce yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden 47 vatandaşımızı rahmetle anıyorum. Son yıllarda iklim değişikliği ve küresel ısınmaya bağlı olarak doğal afetlerin hızla arttığını belirterek geçen ay Almanya ve Belçika’da yaşanan sel felaketleri, ABD, Kanada, Yunanistan, İspanya gibi pek çok ülkede orman yangınları yaşanıyor. Ülkemizde de geçen ay Rize ve Artvin’de yaşanan sel felaketleri, Akdeniz ve Ege bölgemizde halen devam eden orman yangınlarıyla mücadelemiz bütün hızıyla sürmektedir. Yıkılan ev ve yolların daha iyisini yaparız, yanan ağaçların daha fazlasını dikeriz ancak giden canlar geri gelmez. Can kayıplarının yaşanmaması için her türlü tedbiri almalı, meteorolojinin yaptığı tüm uyarılara mutlaka uymalıyız" dedi.

Konuşmasının son bölümünde bir daha böyle doğal afetlerin yaşanmamasını temenni eden Milletvekili Günnar; "Bu vesileyle yaşanan bütün doğal afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yâd ediyor, halen devam etmekte olan orman yangınlarının söndürülmesinde canla başla mücadele eden orman çalışanları başta olmak üzere emek veren bütün vatandaşlarımıza Allah'tan kolaylıklar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

gunnar-001.gif

gunnar2-001.gif

gunnar1-001.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler