Güneysu "ADAYIM" dedi

Güneysu "ADAYIM" dedi

Akçaabat Şoförler Odası Genel Sekreteri Metin Güneysu, 2010 yılının ilk aylarında gerçekleştirilecek olan seçimde Şoförler Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği bir basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Metin Güneysu, “23 yıldır şoför esnafına işçi olarak hizmet ettim. Şoför arkadaşlarımın ısrarlarıyla ve destekleriyle bundan sonra da hizmetlerimi başkan olarak yürütmek arzusundayım.” dedi.

Aday olmasının başlıca nedenlerinden birinin şoför esnafını bütünleştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmeti alabilecek bir konuma getirmek olduğunu belirten Güneysu, şoförlük mesleğini Ulu Önder Atatürk’ün “şoför, en asil duygunun insanıdır” sözlerinde ifadesini bulan saygın bir meslek haline getireceğini söyledi.

Aslen Akçaabatlı olan Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ile de çok iyi bir diyalogu olduğunu, bu diyalogu da Akçaabatlı şoförlerin menfaatine en iyi şekilde kullanacağını ifade eden Başkan Adayı Metin Güneysu, kendisine başkanlığa aday olması için yapılan teklifleri bir “şoför babanın oğlu” olarak tereddüt etmeden kaul ettiğini ve 23 yıllık çalışma birikimini bir kenara bıraktığını da sözlerine ekledi.

Metin Güneysu kimdir?

23 yıldan beri Akçaabat Şoförler Odası’nda Genel Sekreter olarak görev yapmakta olan Metin Güneysu, Akçaabat minibüsçüler kooperatifi ile Akçaabat Kamyoncular Kooperatifi’nin de kuruluşlarında yer alıp uzun süre müdürlüklerini üstlendi. 1990 yılında Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından “Örnek Genel Sekreter” olarak seçilen Metin Güneysu, bir dönem de gazeteciliğe el attı ve Fotospor Gazetesi’nde spor yazarlığı yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler