Güner'den Büyükşehire Sorular

Güner'den Büyükşehire Sorular

Güner'den Büyükşehire Sorular

İyi Parti Grup Başkan Vekili Güner; Trabzon Şehir Hastanesi yapılınca trafik ne olacak?

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde Akyazı trafiği gündeme geldi.

Meclis toplantısında söz alan İyi Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Aslan Güner “Trabzonspor’umuza öncelikle bir maşallah diyelim. İnşallah benim dönemimde şampiyon oluruz demiştiniz inşallah biz de şampiyonluk yaşarız.

Geçtiğimiz gün yapılan maça taraftar ilgi gösterdi. Trafik sorunu yaşandı ve burada şehir hastanesi de yapılıyor. Bir trafik planlaması yapılıyordur o konuda bilgi almak isterim. Ortaköy grup içme suyu projesi gayet iyi gidiyor. Bir alt yöneticiye o işi verdik. Gayet de iyi gidiyor. Sayıştay raporu yayınlandı. Burada okunacak sanırım. Bana bilgi verilmesini rica ediyorum. Pazarkapı’daki 8 direkli hamam bölgesi ile alakalı bir çalışma yapılacak mı? Ankara’da bakanımıza bu konuyu ilettiniz mi?” sorularını sordu.

Çömlekçideki mülk sahiplerinin sorunları nasıl çözülecek?

 

Başkan Zorluoğlu sorulara cevaben şu ifadelere yer verdi;

"Trafik konusu önemli. Trabzonspor’da heyecan verici bir kongre süreci yaşadık. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimini tebrik ederim. Futbolcular ve teknik direktörlerimize şuana kadarki performansları için teşekkür ederim. İnşallah sezon sonu 8. Şampiyonluğumuza ulaşırız. İnşallah hep beraber bunu yaşatırız. Şehir hastanemiz ile alakalı vakimizin riyasetinde bir üst kurulumuz var bir de alt kurullarımız var. Hem teknik düzeyde hem de üst düzeyde çalışmalarımız var. En son Ankara’da sağlık bakan yardımcımız ile konuştu. Yukardan geçen yağmur suyu kanallarının denize ulaştırılması var. Yakından takip ediyoruz umarız orayı en kısa sürede sorunsuz bir şekilde hayata geçiririz. 

Ortaköy ile alakalı sorunda müteahhit işini yapsın diye çok uğraştık ama olmadı sözleşmeyi feshettik ancak günlük işleyişi etkileyecek bir durum yok şuan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler