Gümrükçüoğlu Açıkladı, Akçaabat İçin Girişimler Başladı

Gümrükçüoğlu Açıkladı, Akçaabat İçin Girişimler Başladı

Gümrükçüoğlu Açıkladı, Akçaabat İçin Girişimler Başladı

Gümrükçüoğlu Açıkladı, Akçaabat İçin Girişimler Başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu doğalgaz fiyatlarının belirlenmesinde tek yetkili merciin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu(EPDK)'un olduğunu kaydederek, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yüklenici firma olan Aksa Karadenizgaz'ın ve diğer hiçbir kurumun etkisinin ve yetkisinin bulunmadığını söyledi.

Bakanlığın doğalgazda uygulayacağı herhangi bir indirimin anında doğalgaz tüketicisine yansıtılacağını da ifade eden Gümrükçüoğlu, bugüne kadar Ortahisar İlçesi'nde 27 km çelik, 192 km ise polietilen hat döşendiğini; 6 bin 899 ise servis kutusunun yerleştirildiğini kaydetti. 61 bin 590 daire ve işyerine doğalgazın ulaştırıldığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu 34 bin 442 kişinin ise müşteri sözleşmesi yaptığı bilgisini paylaştı.

2016 yılında 215 metre çelik, 13 bin 200 metre polietilen hattın döşenmesinin planlandığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "2016 yılında 1 ve 2 Nolu Beşirli, Karşıyaka, Soğuksu, 1, 2 ve 3 Nolu Erdoğdu, Tanjant Yolu, Gülbaharhatun, Hızırbey, Kurtuluş, Yenimahalle, Bahçecik, Yenicuma, Kaymaklı, Pelitli Mahalleri ve Akyazı Stadyumu için yatırım yapılması planlanmış olup, çalışmalar sonucu ilave toplam 15.000 konut ve işyerinin önüne doğalgaz ulaştırılması hedeflenmektedir" bilgilerini verdi.

Gümrükçüoğlu, Of ilçesinde de doğalgaz çalışmalarının sürdürüldüğünü, Akçaabat, Yomra ilçeleri ile organize sanayi bölgelerine doğalgaz verilmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler