Görgü Tanıkları Bulundu

Görgü Tanıkları Bulundu

Akçaabat'ta ki Ercan Altuntaş'ın denize mi düştü yoksa kaçırıldı mı sorusunun en yakın tanıklarından olan ve o anda iskelede bulunan araç içerisindeki 3 kişiye ulaşıldı.

Akçaabat’ta kendisinden 8 gündür haber alınamayan 19 yaşındaki Ercan Altuntaş'ı arama çalışmaları sürüyor. Kamyoneti denizde bulunan ancak tüm aramalara kendisi bulunamayan Ercan Altuntaş'ın, güvenlik kameralarına yansıyan son görüntülerinde yer alan araçlara ve içerisindeki kişilere de ulaşıldı.

Görüntülerdeki 34 DC 0661 plakalı otomobilde Y.K ve T.G, park halindeki 61 HT 077 plakalı otomobil içerisinde bulunan M.A, F.C ve K.C’ye de  ulaşıldı.

Park halindeki 61 HT 077 plakalı otomobil içerisinde bulunan M.A, F.C ve K.C’nin Trabzon’da esnaflık yaptıkları öğrenilirken, şahıslar yaptıkları açıklamada, denizde aşırı dalga olduğunu ve Ercan’ın iskeleye doğru gittiğini gördüklerini belirttiler. Şahıslardan ismini açıklayan bir kişi “o akşam arkadaşlar ile iskelenin üç kısmına yakın bir yerinde otomobilde oturuyorduk. Denizde aşırı dalga vardı ve bu nedenle daha güvenli olan iskelenin korkuluk olan orta kısmına aracımızı çektik ve araç içerisinde oturmaya devam ettik. Aracımızın yönü denizin ters istikametine idi. Kayıp olan genç ve birkaç kez yanımızdan geçti. Denizde bir ara çok şiddetli bir dalga oluştu ve bu dalga, içinde oturduğumuz otomobili yaklaşık 1 metre olduğu yerden uzaklaştı. Hatta elimizde bulunan çerezler bile döküldü. Bunun üzerine iskeleden ayrıldık. Sonradan ne oldu bilmiyoruz” dediği öğrenildi.

 

Olay anından kısa bir süre önce iskeleden ayrılan ve bu Ercan Altuntaş’ın bu bu otomobille ayrıldığı varsayımı yapılan 34 DC 0661 plakalı otomobilde bulunan Y.K ve T.G ise, yönlerinin denize doğru olduğunu ve kamyonetin iskelenin orta kısma yakın bir durduğunu, sert dalgalar çıkması üzerine iskeleden ayrıldıklarını ve kamyonetin düşme anını görmediklerini açıkladıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler