Genç'e Görkemli Karşılama

Genç'e Görkemli Karşılama

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Genç’e AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, MHP İlçe Başkanı  Özcan Ergün, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,  AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili eşlik etti.

Parti binası girişinde konfetilerle karşılanan Ahmet Metin Genç, Akçaabat’tan rekor oy istediğini belirtti.

 Başkan Ahmet Metin Genç “Güzel Akçaabat’ımızdayız. Akçaabat her zaman farklı ve her zaman farkını gösteriyor. Akçaabat’ta her zaman horonla karşılandım. Ayak oyunlarından sadece horonu bilirim başka ayak oyunu bilmem. Akçaabat’a daha önce birçok kez geldik. Bu hizmet kervanının 22 yıldır içerisindeyim. Bu hizmet kervanından birinci olarak andığımız bir isim var. Mustafa Cumur’un hizmet ettiği Akçaabat’tayız. Allah mekanını cennet eylesin. İnşallah bizler de gelecekte hizmetlerimizle Mustafa Cumur gibi rahmetle anılırız. Bizi biliyoruz ki bu makamlar gelip geçicidir. Kalıcı olan makamlar gelip geçtiğinde  Akçaabat’a selamımızın alınmasıdır” dedi

Trabzon’da rekor oy alacağız.

Büyükşehir Başkan Adayı Genç, Trabzon’da rekor oy alacaklarını ifade ederek “Cumhurbaşkanımıza söz verdim. Trabzon’da rekor bir olmak için çalışacağız. Bunun için Akçaabat’tan da rekor oy bekliyoruz.  Trabzon’da derece yapacağız. Bunda Akçaabat’a güveniyorum. Yeni dönemde de inşallah bu güzel ilçemize bu hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında duran Akçaabat’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ahmet-metin-genc-akcaabatta3.jpeg

ahmet-metin-genc-akcaabatta2.jpeg

ahmet-metin-genc-akcaabatta1.jpeg

ahmet-metin-genc-akcaabatta.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler