Gelecek Partisi 3 yaşında

Gelecek Partisi 3 yaşında

Gelecek Partisi 3 yaşında


Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç, partisinin 3. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Açıklama şu şekilde;

Kıymetli Vatandaşlarımız;

Ülkeyi sokulmak istenen girdaptan, adaletsiz bir ortamdan, talan edilen ve satılan kurumlardan, ezen baskı gören bir anlayıştan, yoksulluğa maruz bırakılan bir halktan, uzaklaşılan ahlaktan ve maneviyattan, liyakatsizlikten ve hukuksuzluktan kurtarmak için 12 Aralık 2019'da KORKMA diyerek başlanılan bu yolda Adaleti, hukuku, demokrasiyi, refahı, eşitliği ve siyasi ahlakı yeniden oluşturacağız.

Eğitimli, ahlaklı, donanımlı ve maneviyatı güçlü bir nesille ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız.  Çiftçinin, üreticinin, sanayicinin, esnafın, memurun, emeklinin, öğrencilerin, gençlerin, ev hanımlarının huzurlu bir şekilde hayat sürmesini yeniden inşa edeceğiz.  İlk defa Haziran 2023 seçimlerinde sizlerin huzurunda sınava çıkacağız. Hedefimiz; Ülkeyi 2033 yılında ekonomide, eğitimde, gelişmişlikte, hukukta, demokraside, özgürlükte ilk 5'e çıkarmak. Rabbim ülkeme, tüm İslam topraklarına ve dünya mazlumlarına hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.

okan-koca-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler