Gedikli'den Altıntepe Sert Cevaplar

Gedikli'den Altıntepe Sert Cevaplar

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin açıklamalarına cevap verdi.

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe’nin açıklamalarına cevap verdi.  Gedikli “Bize milletimiz muhalefet görevi verdi. Siz proje yapacaksınız biz de sizleri ve verdiğiniz sözleri takip edeceğiz” dedi.

  İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, Altıntepe’nin açıklamalarına cevap verdi.

İşte Gedikli’nin Açıklamaları;

Bizim alnımız açık. Her günde sokakta vatandaşın arasındayım. İnsanların dertleriyle dertleniyorum. Elimizden geldiği kadar da yardımcı oluyoruz. Hiçbir projemiz yokmuş diyorsunuz. Proje siz yapacaksınız, iş sizde, biz takip ederiz. Belediye başkanınıza sorabilirsiniz, Akçaabat için ne gerekiyorsa bütün bilgim ve becerimle katkıda bulundum. Ancak siz yükseklerde uçtuğunuz için haberiniz olmaz.  Acaba kendilerini niye sorgulamıyorlar.  Biz projeci değiliz. Biz muhaletteyiz. Projeyi iktidar yapar biz takip ederiz. Projeyi yapacak olan sizsiniz. Akçaabat'ta emniyeti konteynere mahkum ettiniz,  hani projen. 4 Kez iptal edilen Adliye Sarayı nerde?. Gidip diğer ilçelerdeki Emniyet binalarına adliye binalarına bir kakın.

Bizi Hıdırnebi Yaylasına davet ediyor arkadaş. Ben niye sizinle oraya geleceğim. Bugüne kadar Akçaabat’ta ilçe başkanlarını toplayıp iki sohbet edebildin mi? Birlik beraberliğin sağlayabildin mi. Sağlayamadın. Şimdi bizi Hıdırnebi’ye davet ediyorsun. Buradaki projeleri ben vaat etmedim. Sen vaat ettin. 4,5 yıl geçti. Bir çivi çakabildin mi. Çadır kent oldu orası.  Ben bunu eleştiririm. Kaldı ki uzay projesi yaptınız buraya. Buna Akçaabat Belediyesinin bütçesi yetmez. Buna devlet projesi lazım.  İlçe başkanı olarak bunları sen yaptıracaktın. Osman Nuri’nin eksikliği de var ama en çok eksiklik senin ve ilçe yönetimindir.   

AK Parti demek proje demek olduğunu ifade ediyorsun. AK Parti demek adaletsizlik demektir. Yolsuzluk demektir, yiyicilik demektir. Akçaabat İlçe başkanlığı Akçaabat’ı temsil edememiştir. Trabzon’un ilçeleri arasında en az hizmeti alan Akçaabat’tır.

Vatandaş bize muhalefet görevi verdi. Biz de bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Ama her zaman yapıcı muhalefet yapmaya çalıştık. Hiçbir zaman Akçaabat için kötüleyici yorum yapmadık. Ben Akçaabat belediye Meclis üyesi olduğum halde belediyenin yaptığı işlerde savunduğum şeyler var. Biz bunları yapanlara her zaman teşekkür ettik. Sanırım bu arkadaş belediye meclisini takip etmiyor. Halk için iyi yapılan her şeye evet dedik ve destek verdik. Bunu isterse başkana sorabilir. Siz bizim yerimizde olsanız bizi aya çıkartırdınız. 

Tekel Binasında Otel İçin Sadece Ben Destek Verdim.

Bizim için yapılan projelere destek vermediğimizi  iddia ediyor ilçe başkanı . Tekel binasının otel olmasının sebebi benim. Burayı 3 grup başkanı da yine tekstil atölyesi yapalım diye ısrar etti. Ben otel olması gerektiğini Akçaabat’ın Trabzon turizminden % 10 gibi komik pay aldığını ifade ederek tekstil fabrikasına karşı çıktım. Çünkü tekstil daha önce denedi, olmadı.  Az daha bina bile elden gidiyordu.  Bir yatırımcı bulalım gerekirse bir süre kira da almayalım ama burası otel oldun diye diretti. Belediye Başkanının  projeleri arasında burasının otel olacak diye vaadi vardı. Başkan beni dineldi burada.  Sonuç olarak bu isteğimiz destek gördü ve bugün Akçaabat bir otel kazanmış oldu. Buraya gelen insanlar Akçaabat esnafında alışveriş yapar ve ilçe ekonomisine katkı sağlar diye düşüncesindeyim.

Çevre yolu konusunda yapılan tamamen yanlıştır. Seçim öncesi göz boyamak için Mapa’ya ait kamyonlarla birkaç kamyon hafriyat aldılar. Seçim sonrası ise kamulaştırma kararı aldılar. Biz Akçaabat’ın çevre yoluna ihtiyaç duyduğunu yıllardır dile getiriyoruz.  2001 Yılında başlayan Karadeniz çevre yolu projeydi  3’lü koalisyonun dağılması sonrası bitmişti.  Şimdi Akçaabat’ta trafik tıkanmıştır. Şimdi başlanacak olan yol 10 yıl daha sürer. Bu süre içerisinde Akçaabat’ın trafiği ne olacak. Bırakın çevre yolunu Pulathane Bulvarını bitiremedik.  Osmanbaba kavşağında 4 araç geçiyor kırmızı lamba yanıyor.  Yolda araçlar adeta paketlenmiş, geçiş yok. Hala daha buraya bir geçiş yapamadınız. Ama şu anki  Akçaabatlı bakanın bu yolu yapacağına inanıyorum.

Sayın ilçe başkanı birilerinin arkasında oyun oynamayı bıraksın. Kendi işine baksın.  İlçe başkanı Cuma programları yaptıklarını ifade ediyor. Biz dini siyasete alet etmedik. Biz de cumalara gidiyoruz ama fotoğraf çektirip sosyal medyaya atmıyoruz. Zaten bunların bu hareketleri ile milleti dinden soğuttular.  Yerel seçim için takvimimiz belli oldu. Biz tek başımıza yola devam edeceğiz. Akçaabat için kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı oldun deriz.  Yapılan işler için teşekkür ediyorum. Yapılmayan işlerinde takipçisi olacağımızı ifade ediyorum

Altıntepe, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, “Oturdukları koltuklarından kalkarak halkın arasına karıştıklarına, Akçaabat’ımızın faydasına bir projeye katkı sunma gayretinde olduklarına asla şahit olmadığımız muhalefeti temsil eden iki ilçe başkanı” ifadelerine yer vererek muhalefet partisi ilçe başkanlarını hedef almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler